Trogir is één van de bestemmingen die de laatste jaren veel door onze reizigers geboekt wordt voor een paar dagen. Zo ook bij gezinnen. Een heerlijk klein autovrij stadje, leuke winkeltjes in nauwe straatjes afgewisseld met mooie pleintjes en iedere dag die gezellige markt. Verder zijn er in de nabijheid vele strandjes maar het hoogtepunt is toch wel de altijd bedrijvige boulevard waar de jachten van over de hele wereld een plekje proberen te bemachtigen, een heerlijk schouwspel. Trogir wordt gecombineerd met het zuidelijk gelegen en nog relatief onbekende eiland Peljesac en met een verblijf in het rustieke binnenland in de buurt van Sibenik. De afwisseling in bestemming en accommodaties maakt dat deze reis sinds enkele jaren veel wordt geboekt.

“ Hartstikke leuke reis. 3 bestemmingen in 2 weken, we hadden het gevoel dat we veel langer op vakantie waren. De afwisseling in bestemmingen, in accommodaties, vonden we erg leuk. Met de tips van Puur Kroatië kom je op mooie en bijzondere plekken die zelf  niet te achterhalen zijn” – Familie van Rooijen

vijgen
Data 2020 Prijs p.p. wat is nog beschikbaar
01 April – 01 Juni €682,00 02 reizen
01 Juni – 15 Juni €775,00 vol
15 juni – 30 juni €845,00 03 reizen
01 Juli – 31 Augustus €1012,00 alleen nog op aanvraag
01 September – 15 September €815,00 03 reizen
15 September – 31 Oktober €665,00 03 reizen

De vermelde prijzen zijn gebaseerd op een 2-persoonsbezetting met minimaal 2 volbetalenden.

Extra hoge kinderkorting:
Voor kinderen van 2 t/m 11 jaar, 150 EUR per kind.
Voor Kinderen van 12 t/m 16 jaar, 100 EUR per kind.
Voor Kinderen tot 2 jaar betaal je alleen 40 EUR en de kosten voor evt. een kinderbedje.

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting. De korting geldt slechts indien kinderen op een extra bed bij 2 volbetalende personen in de accommodatie verblijven.
Eventuele kosten voor kinderbedjes en maaltijden dienen ter plaatse te worden betaald. Indien voor een kind een eigen kamer wordt gereserveerd, vervalt de korting.

De mogelijkheid om je boeking kosteloos te annuleren.

Wil je wel de zekerheid hebben dat je reis nog beschikbaar is, maar tegelijkertijd er nog even over nadenken of met je reisgenoten overleggen? Als je een boeking buiten 6 weken voor de begindatum van je reis maakt kun je deze altijd binnen 3 werkdagen weer kosteloos annuleren.

Pssst, keep it secret, only tell it to your good friends.

Boek je jouw reis direct via de website dan hebben we een leuk en super gaaf extraatje voor. Wat je precies gaat zien, eten of doen, is dus nog een verrassing. Plan daarom 1 dag in je vakantie niks. Op die dag is elke ontdekking een wauw-moment, zelfs de allerkleinste.

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. Voor de reis naar Kroatië raden wij je aan zelf je ticket te boeken dit is altijd goedkoper!

Vergeet dan niet evt vluchtwijzigingen aan ons door te geven.

Heb je geen tijd of geen zin, dan boeken wij het ticket voor je. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We willen je graag alvast wat handige en slimme tips meegeven voor het zo goedkoop mogelijk boeken van een ticket. Onze 10 handige tips vind je HIER

Boek je all-in huurauto via Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bij boeking via onze website ontvang je een cadeau t.w.v. 30 EUR.

Dag 1-5:

Ik sta op de binnenplaats in het historische centrum van een klein toeristenplaatsje wat behoort tot het UNESCO Werelderfgoed . In mijn hoofd maak ik een dansje van geluk. Wat een folklore! Waar ik ben? In Trogir in Midden Dalmatië. Genietend in de schaduw met een glas wijn in de hand aanschouw ik even later met Nikol de bedrijvigheid aan de havenkade en zeg ik haar dat ik toch wel een beetje jaloers ben op het feit dat zij in Trogir woont. Voor mij is het volkomen terecht dat Trogir behoort tot het UNESCO werelderfgoed! Met het rijke gastronomische aanbod in konoba’s (typisch lokale eetgelegenheden) en restaurants in Trogir kun je overal terecht voor een lekkere lunch of diner.

Dag 5 -10:

Die prachtige kustweg verder naar het zuiden van Kroatië. Zelfs in de file staan moet hier een genoegen zijn. De zee, met al die landen rechts. De bergen, met stipjes als in de vacht van een Dalmatiër, links. En daarboven datzelfde blauw als gisteren, vorig jaar en eeuwen geleden. Tijdloze schoonheid noemen dichters en reclameschrijvers zoiets. Op eiland Plejesac is genoeg te beleven.

Niet ver van Peljesac vind je het eiland Korcula en Mljet. Voor wie van ongerepte natuur en het echte eilandgevoel houdt, is een daguitstapje naar dit eiland ideaal. Het prachtige natuurpark dat op Mljet gelegen is, is een perfecte locatie om te wandelen of fietsen. Op de kleine strandjes kun je uitrusten of een frisse duik nemen. Maar ook eiland Korcula is een bezoek meer dan waard.

Dag 10 -15:

Aangespoord door het Voltallig Filharmonisch Krekelorkest loop ik later die middag het zwembad tegemoet voor een verfrissende duik. In de schittering straalt het water lichtblauw op, om mij heen één en al olijfbomen. Wat zou ik ze ook graag in mijn tuin hebben? Kroatië ligt er vol mee, alleen al over meer dan duizend kilometer langs de kust van het vaste land. Na de drukte in Trogir en de nodige bedrijvigheid aan de kust verblijf je de komende dagen in de rust van het mooie binnenland van Sibenik. Op ongeveer half uur rijden van de Adriatische zee ligt het wijnlandgoed van Tomo, de agrotoerisme van Ivana en enkele mooie vakantiewoningen.

Zoals je van ons gewend bent ontvang je bij jouw reisbescheiden geheimtips en suggesties voor leuke uitstapjes.

Dit zijn de accommodaties die we voor deze reis hebben geselecteerd

De onderstaande foto’s geven een indruk waar je tijdens deze rondreis verblijft. Het kan echter voorkomen dat er een accommodatie uit het reisprogramma geen beschikbaarheid meer heeft. Wij bieden dan binnen 2 werkdagen een gelijkwaardig, eveneens kleinschalig alternatief uit ons aanbod in dezelfde plaats of in de omgeving aan.

Ben jij ook op zoek naar kleinschalige accommodaties, weg van de grote onpersoonlijke hotels, en naar afwisseling in de reis?

Tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je zoveel mogelijk in accommodaties klein en fijn.

Accommodaties waar (eerdere) reizigers heel enthousiast over zijn en die ieder jaar weer een hoge score krijgen. De mening van onze reizigers is mede bepalend voor het uitgebreide aanbod aan authentieke, klassieke, eigentijdse, moderne en trendy vakantieadresjes.

Puur Kroatië heeft een uitgebreid netwerk van kleinschalige accommodaties, die wij regelmatig bezoeken en zorgvuldig selecteren op de juiste combinatie van sfeer, ligging, comfort, hygiëne, vriendelijkheid en natuurlijk servicegerichtheid. Als je tijd hebt lees dan ook eens de vakantiebeoordelingen van onze (eerdere) reizigers.

Meer luxe?

Reiscode KR15-TRO_PELJ_SIB

vanaf

€ 665,-

per persoon

Uniek aan deze reis:

  • Game of Thrones Tour
  • Aankomst/vertrek dagelijks 
  • Te combineren met bezoek aan Mostar in Bosnië
  • Bezoek Dubrovnik