De highlights van Noord- en Midden Dalmatië zijn verenigd in één reis. Een greep: Nationaal Park Plitvice, Zadar, Nationaal Park Krka, de Zrmanja rivier, de Blue Lagoon. Geniet van de vrijheid door in eigen tempo dit mooie stukje kust van Kroatië te ontdekken.  Geniet al wandelend van de bijzondere sfeer.

Geheimtip
Vergeet niet goede wandelschoenen en zwemspullen mee te nemen en bezoek zo laat mogelijk Nationaal Park Krka. Op die manier kom jij in het park als de grootste drukte voorbij is, wel zo fijn toch?

Nog meer handige en slimme tips? je krijgt ze bij jouw reisbescheiden!

“ Wij vonden dit een fantastische reis. Een goede mix tussen cultuur, natuur, strand. Wij waren vooral blij verrast door het feit dat de kust zo mooi is en dat er zoveel leuke dorpjes te vinden zijn.”

vijgen
Data 2020 Prijs p.p. wat is nog beschikbaar
01 April – 01 Juni €555 vol
01 Juni – 15 Juni €635 02 reizen
15 Juni – 01 Juli €695 02 reizen
01 Juli – 31 Augustus €785 vol
01 September – 15 September €620 03 reizen
15 September – 31 Oktober €595 03 reizen

De vermelde prijzen zijn gebaseerd op een tweepersoonsbezetting en met eigen vervoer. Prijzen voor 1 of meer dan 2 personen zijn op aanvraag.

De mogelijkheid om je boeking kosteloos te annuleren.

Wil je wel de zekerheid hebben dat je reis nog beschikbaar is, maar tegelijkertijd er nog even over nadenken of met je reisgenoten overleggen? Als je een boeking buiten 6 weken voor de begindatum van je reis maakt kun je deze altijd binnen 3 werkdagen weer kosteloos annuleren.

Wij bij Puur Kroatië denken graag met je mee.

Je kunt de reis direct boeken maar ook aanvragen. Misschien heb je nog specifieke wensen voor de reis? Je mag van ons verwachten dat we met je meedenken, dat we jou begeleiden bij het kiezen van de reis die het beste past bij jouw wensen.

De vluchten zijn niet inbegrepen in de reissom. Aangeraden wordt zelf je ticket te boeken dit is altijd goedkoper!

Vergeet dan niet evt vluchtwijzigingen aan ons door te geven.

Heb je geen tijd of geen zin, dan boeken wij het ticket voor je. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We willen je graag alvast wat handige en slimme tips meegeven voor het zo goedkoop mogelijk boeken van een ticket. Onze 10 handige tips vind je HIER

Boek je all-in huurauto via Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bij boeking via onze website ontvang je een cadeau t.w.v. 30 EUR.

Week 1:

Alhoewel je misschien vindt dat ik heel onbescheiden ben door deze regio het land van goddelijke inspiratie te noemen is het echt een land van ongeëvenaard natuurschoon, waar talrijke nationale parken het bewijs van zijn. Van de bergen, meren en watervallen via canyons, kliffen,grotten en spelonken tot aan de blauwe onmetelijke zee omhelsd door een reeks schitterende eilanden die overvol zijn met idyllische haventjes en romantische stranden was dit gebied altijd makkelijker in een schilderspalet dan in woorden te vangen. Bij de klanken van het zeeorgel, een architectonisch wonder van de zeepromenade van Zadar, waarover de beroemde Alfred Hitchcock ooit heeft opgemerkt dat daar de mooiste zonsondergangen te zien zijn. En met een plakje schapenkaas van Pag en een glaasje Maraschino, een lokale dessertlikeur gemaakt van de autochtone maraska-kers, zult u zeker genieten van het land en de vruchten van de ongeëvenaarde goddelijke inspiraties.

 Week 2:

Ik sta op de binnenplaats in het historische centrum van een klein toeristenplaatsje wat behoort tot het UNESCO Werelderfgoed . In mijn hoofd maak ik een dansje van geluk. Wat een folklore! Waar ik ben? In Trogir in Midden Dalmatië. Genietend in de schaduw met een glas wijn in de hand aanschouw ik even later met Anna de bedrijvigheid aan de havenkade en zeg ik haar dat ik toch wel een beetje jaloers ben op het feit dat zij in Trogir woont. Voor mij is het volkomen terecht dat Trogir behoort tot het UNESCO werelderfgoed! Met het rijke gastronomische aanbod in konoba’s (typisch lokale eetgelegenheden) en restaurants in Trogir zul je het beste van de Dalmatische keuken leren kennen.

De omgeving  wordt  verder gekenmerkt door mediterrane vegetatie, vele eilandjes, en een rotsachtige kust met mooie kiezelstranden. Hier vindt je goede accommodatie mogelijkheden (kleine boutique hotels, ontbijtpensions, appartementen en villa’s).

Bijboeken van ontbijt is mogelijk.

Deze reis kan ook in omgekeerde volgorde worden geboekt.Wil je deze combinatiereis verlengen en heb je op onze website een andere leuke accommodatie gezien waar je bijvoorbeeld graag nog een week zou willen verblijven, laat het ons weten.

Dit zijn de accommodaties die we voor deze reis hebben geselecteerd

De onderstaande foto’s geven een indruk waar je tijdens deze rondreis verblijft. Het kan echter voorkomen dat er een accommodatie uit het reisprogramma geen beschikbaarheid meer heeft. Wij bieden dan binnen 2 werkdagen een gelijkwaardig, eveneens kleinschalig alternatief uit ons aanbod in dezelfde plaats of in de omgeving aan.

Ben jij ook op zoek naar kleinschalige accommodaties, weg van de grote onpersoonlijke hotels, en naar afwisseling in de reis?

Tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je zoveel mogelijk in accommodaties klein en fijn.

Accommodaties waar (eerdere) reizigers heel enthousiast over zijn en die ieder jaar weer een hoge score krijgen. De mening van onze reizigers is mede bepalend voor het uitgebreide aanbod aan authentieke, klassieke, eigentijdse, moderne en trendy vakantieadresjes.

Puur Kroatië heeft een uitgebreid netwerk van kleinschalige accommodaties, die wij regelmatig bezoeken en zorgvuldig selecteren op de juiste combinatie van sfeer, ligging, comfort, hygiëne, vriendelijkheid en natuurlijk servicegerichtheid. Als je tijd hebt lees dan ook eens de vakantiebeoordelingen van onze (eerdere) reizigers.

Meer luxe?

Reiscode CR15- zadtro

vanaf

€ 555,-

per persoon

Uniek aan deze reis:

  • UNESCO werelderfgoed
  • Combi stad én natuur