Echt ik heb geen enkele kust in Europa eerder gezien die zo afwisselend is als die van Kroatië  met haar honderden eilanden. Het landschap verandert voortdurend, kleine strandjes, grillige rotskusten, verlaten baaien, een steeds anders kleurende zee, dennenbossen en wijnheuvels trekken langzaam aan je voorbij.  Na een heerlijke week op eiland Brac ben ik nu onderweg naar het nog niet zo bekende eiland Peljesac.

“Mooi land om vaker naar toe te gaan.  Eiland Vis is nog heerlijk onontdekt.”

vijgen
Data 2019 Prijs p.p. wat is nog beschikbaar
01 April – 01 Juni €595 03 reizen
01 Juni – 15 Juni €635 04 reizen
15 Juni – 01 Juli €725 02 reizen
01 Juli – 31 Augustus €859 niet meer beschikbaar
01 September – 15 September €620 05 reizen
15 September – 31 Oktober €595 05 reizen

De vermelde prijzen zijn gebaseerd op een 2-persoonsbezetting met minimaal 2 volbetalenden.

Korting:
Bij een bezetting vanaf 6 personen, 150 EUR per persoon voor de 6e persoon of meer
Bij een bezetting van 3-5 personen, 100 EUR per persoon voor de 3e t/m 5e persoon.

De korting geldt alleen indien alle personen in dezelfde accommodatie (unit) verblijven.
Indien voor 3 personen of meer een eigen accommodatie (unit) wordt gereserveerd, vervalt de korting.

De mogelijkheid om je boeking kosteloos te annuleren.

Wil je wel de zekerheid hebben dat je reis nog beschikbaar is, maar tegelijkertijd er nog even over nadenken of met je reisgenoten overleggen? Als je een boeking buiten 6 weken voor de begindatum van je reis maakt kun je deze altijd binnen 3 werkdagen weer kosteloos annuleren.

Wij bij Puur Kroatië denken graag met je mee.

Je kunt de reis direct boeken maar ook aanvragen. Misschien heb je nog specifieke wensen voor de reis? Je mag van ons verwachten dat we met je meedenken, dat we jou begeleiden bij het kiezen van de reis die het beste past bij jouw wensen.

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. Voor de reis naar Kroatië raden wij je aan zelf je ticket te boeken dit is altijd goedkoper!

Vergeet dan niet evt vluchtwijzigingen aan ons door te geven.

Heb je geen tijd of geen zin, dan boeken wij het ticket voor je. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We willen je graag alvast wat handige en slimme tips meegeven voor het zo goedkoop mogelijk boeken van een ticket. Onze 10 handige tips vind je HIER

De huurauto is nog niet inbegrepen in de reissom. Puur Kroatië werkt samen met Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je Sunny Cars huurauto boek je eenvoudig via deze link. Je kunt het regelen van een huurauto ook aan ons overlaten, dit geef je aan wanneer je de reis aanvraagt of boekt.

Dag 1-8:

Toen ik tijdens een eerdere reis op het eiland Brac belandde, wist ik dat ik een mooi eiland gevonden had. Ik was op slag verliefd op het levendige eiland met z’n mooie baaien, lieflijke dorpjes, smalle straatjes en een prachtige natuur. Helaas was ik er maar 2 dagen en toen ik mijn korte verblijf beëindigde op één van de vele gezellige terrasjes met uitzicht op een fenomenale zonsondergang wist ik het zeker. Hier moest en zou ik nog eens terugkomen.

Vanuit Split neem je de car-ferry naar eiland Brac, de ferry tussen Split en Brac kent meerder afvaarten, duur overtocht ongeveer 45 minuten. Eiland Brac is de perfecte bestemming om te zwemmen, snorkelen, surfen of kiteboarden. Je verblijft hier in een prachtige mediterrane omgeving met intieme baaien en lieflijke dorpjes. Verblijf in een 3* studio/appartement.

Dag 8 -15:

Over Peljesac had ik al veel gehoord voordat ik er kwam. Het  grote voordeel nu? De omgeving en de natuur zijn vrijwel onaangetast gebleven, de baaien en stranden zijn echt een lust voor het oog. Als ik op het eiland aankom  zie ik ontelbare wijngaarden, verderop weer die prachtige olijfbomen die over het eiland waken, ik wandel terug richting Orebic, vriendelijke dorpsbewoners zeggen mij gedag.

Kroatië kent vele mooie eilanden, maar mijn bezoek aan eiland Peljesac overtreft al mijn verwachtingen. De zee is zo oneindig blauw zeg ik bij terugkomst tegen Antonio, “Wacht maar Wendy, morgen neem ik je mee naar het nabijgelegen eiland Mljet wat tevens een Nationaal Park is, je zult versteld staan“. Eiland Peljesac, het is een van de eilanden in de Adriatische zee verbonden aan het vaste land, hier vandaan kun je Dubrovnik bezoeken maar ook Ston en eiland Korcula .

Handige tips ontvang je zoals altijd bij jouw reisbescheiden.

Dit zijn de accommodaties die we voor deze reis hebben geselecteerd

De onderstaande foto’s geven een indruk waar je tijdens deze rondreis verblijft. Het kan echter voorkomen dat er een accommodatie uit het reisprogramma geen beschikbaarheid meer heeft. Wij bieden dan binnen 2 werkdagen een gelijkwaardig, eveneens kleinschalig alternatief uit ons aanbod in dezelfde plaats of in de omgeving aan.

Ben jij ook op zoek naar kleinschalige accommodaties, weg van de grote onpersoonlijke hotels, en naar afwisseling in de reis?

Tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je zoveel mogelijk in accommodaties klein en fijn.

Accommodaties waar (eerdere) reizigers heel enthousiast over zijn en die ieder jaar weer een hoge score krijgen. De mening van onze reizigers is mede bepalend voor het uitgebreide aanbod aan authentieke, klassieke, eigentijdse, moderne en trendy vakantieadresjes.

Puur Kroatië heeft een uitgebreid netwerk van kleinschalige accommodaties, die wij regelmatig bezoeken en zorgvuldig selecteren op de juiste combinatie van sfeer, ligging, comfort, hygiëne, vriendelijkheid en natuurlijk servicegerichtheid. Als je tijd hebt lees dan ook eens de vakantiebeoordelingen van onze (eerdere) reizigers.

Meer luxe?

Reiscode EH15-brpel

vanaf

€ 595,-

per persoon

Uniek aan deze reis:

  • Mooie wandelroutes
  • Aankomst/vertrek dagelijks mogelijk
  • Optimale vrijheid
  • Bezoek aan Split