Trogir is één van de bestemmingen die de laatste jaren veel door onze reizigers geboekt wordt voor een paar dagen. Zo ook bij gezinnen. Een heerlijk klein autovrij stadje, leuke winkeltjes in nauwe straatjes afgewisseld met mooie pleintjes en iedere dag die gezellige markt. Verder zijn er in de nabijheid vele strandjes. Trogir wordt gecombineerd met een verblijf  op het heerlijke eiland Brac, bekend om zijn gouden landtong (Zlatni Rat). 

“ Hartstikke leuke reis. Zelfs in de meivakanties waren de temperaturen al heerlijk! Prima lokaties, veel afwisseling cultuur en natuur

vijgen
Meivakantie 2020 – 8 dagen Prijs p.p. wat is nog beschikbaar
vertrek 24 april €557,00 12 reizen
vertrek 25 april €598,00 12 reizen
vertrek 26 april €643,00 12 reizen
vertrek 27 april €580,00 12 reizen

Inclusief
De arrangementsprijzen zijn gebaseerd op een minimale bezetting van 4 personen en per persoon. Inbegrepen de vlucht, luchthavenbelasting, accommodatie op basis van logies (bed- en badlinnen zijn inbegrepen.) en autohuur, Volkswagen Polo of gelijkwaardig (conform het Sunny Cars all-in pakket). We helpen je graag verder indien je deze reis wilt maken met meer of minder dan 4 personen.

Exclusief
Garantiefonds GGTO per boeking 15,00 EUR.

Bagage
Handbagage is inclusief. Wil je ook ruimbagage bijboeken? Dat kan tegen een toeslag.

Baby’s en kinderen
De kosten voor een babybedje zijn 40,00 EUR per week, bij boeking op te geven. Een kinderstoel is op aanvraag.

Extra info autohuur
Voor de autohuur dient de hoofdbestuurder in het bezit te zijn van een geldige creditcard (met pincode). Prepaid creditcards worden niet geaccepteerd.

Bijkomende kosten
Toeristenbelasting: (ter plekke te betalen, verplicht)
Toeslag grotere auto
Ruimbagage

Kinderkorting:
Voor kinderen van 2 tot 12 jaar, 10% korting.
De kosten voor kinderen van 0 tot 2 jaar zijn 40,00 EUR.

De leeftijd op de dag van vertrek is bepalend voor de korting. De korting geldt slechts indien kinderen op een extra slaapplaats bij minimaal 2 volbetalende personen in de accommodatie verblijven.
Eventuele kosten voor kinderbedjes en maaltijden dienen ter plaatse te worden betaald. Indien voor een kind een eigen kamer wordt gereserveerd, vervalt de korting.

De mogelijkheid om je boeking kosteloos te annuleren.
Wil je wel de zekerheid hebben dat je reis nog beschikbaar is, maar tegelijkertijd er nog even over nadenken of met je reisgenoten overleggen? Als je een boeking buiten 6 weken voor de begindatum van je reis maakt kun je deze altijd binnen 3 dagen weer kosteloos annuleren.

Wij bij Puur Kroatië denken graag met je mee.
Je kunt de reis direct boeken maar ook aanvragen. Misschien heb je nog specifieke wensen voor de reis? Je mag van ons verwachten dat we met je meedenken, dat we jou begeleiden bij het kiezen van de reis die het beste past bij jouw wensen.

Dag 1-5:

Ik sta op de binnenplaats in het historische centrum van een klein toeristenplaatsje wat behoort tot het UNESCO Werelderfgoed . In mijn hoofd maak ik een dansje van geluk. Wat een folklore! Waar ik ben? In Trogir in Midden Dalmatië. Genietend in de schaduw met een glas wijn in de hand aanschouw ik even later met Nikol de bedrijvigheid aan de havenkade en zeg ik haar dat ik toch wel een beetje jaloers ben op het feit dat zij in Trogir woont. Voor mij is het volkomen terecht dat Trogir behoort tot het UNESCO werelderfgoed! Met het rijke gastronomische aanbod in konoba’s (typisch lokale eetgelegenheden) en restaurants in Trogir kun je overal terecht voor een lekkere lunch of diner.

Dag 5 -8:

Toen ik tijdens een eerdere reis op het eiland Brac belandde, wist ik dat ik een mooi eiland gevonden had. Ik was op slag verliefd op het levendige eiland met z’n mooie baaien, lieflijke dorpjes, smalle straatjes en een prachtige natuur. Helaas was ik er maar 2 dagen en toen ik mijn korte verblijf beëindigde op één van de vele gezellige terrasjes met uitzicht op een fenomenale zonsondergang wist ik het zeker. Hier moest en zou ik nog eens terugkomen.

Zoals je van ons gewend bent ontvang je bij jouw reisbescheiden geheimtips en suggesties voor leuke uitstapjes.

Dit zijn de accommodaties die we voor deze reis hebben geselecteerd

De onderstaande foto’s geven een indruk waar je tijdens deze rondreis verblijft. Het kan echter voorkomen dat er een accommodatie uit het reisprogramma geen beschikbaarheid meer heeft. Wij bieden dan binnen 2 werkdagen een gelijkwaardig, eveneens kleinschalig alternatief uit ons aanbod in dezelfde plaats of in de omgeving aan.

Ben jij ook op zoek naar kleinschalige accommodaties, weg van de grote onpersoonlijke hotels, en naar afwisseling in de reis?

Tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je zoveel mogelijk in accommodaties klein en fijn.

Accommodaties waar (eerdere) reizigers heel enthousiast over zijn en die ieder jaar weer een hoge score krijgen. De mening van onze reizigers is mede bepalend voor het uitgebreide aanbod aan authentieke, klassieke, eigentijdse, moderne en trendy vakantieadresjes.

Puur Kroatië heeft een uitgebreid netwerk van kleinschalige accommodaties, die wij regelmatig bezoeken en zorgvuldig selecteren op de juiste combinatie van sfeer, ligging, comfort, hygiëne, vriendelijkheid en natuurlijk servicegerichtheid. Als je tijd hebt lees dan ook eens de vakantiebeoordelingen van onze (eerdere) reizigers.

Meer luxe?

Reiscode ME08-trobra

vanaf

€ 557,-

per persoon

Uniek aan deze reis:

  • Mogelijkheid voor bezoek aan Nationaal Park Krka
  • Mogelijkheid voor boeken 3 eilanden-tour
  • Te combineren met bezoek aan Split
  • inclusief verblijf op eiland Brac