Istrië daar waar groen en blauw samenkomen. Het binnenland van Istrië doet je denken aan de regio’s Umbria en Toscane in Italië.  Ook niet zo gek, Istrië was vroeger ook Italië, de stadjes, de natuur, de gastronomie ademt nog steeds heel veel Italië uit.  Wij bieden niet de drukke, overvolle en zeer toeristische westkust aan, wel het mooie nog ongerepte binnenland. Hier vandaan kun  je makkelijk de kust bezoeken maar keer je terug naar het meer rustige en authentieke binnenland.

In de regio van Sibenik vind je het rustige binnenland met Nationaal Park Krk en aan de kust toeristenplaatsjes en ontelbaar veel eilanden.

De laatste 4 dagen verblijf je op eiland Krk. Strand, zee, intieme baaien, gezellige toeristenplaatsjes en vissersdorpjes bepalen hier het sfeerbeeld.

“ eerste kennismaking met dit mooie land. Leuke afwisselende vakantie in Kroatië, goede mix van strand en binnenland.”- familie Hooft augustus 2018

vijgen
24 juli tot  7 augustus van nu
bij 6 persoonsbezetting € 820  € 740
bij 5 persoonbezetting € 960 € 880
bij 4 persoonsbezetting € 1130 € 1050
bij 3 persoonsbezttting € 1250 € 1170
bij 2 persoonsbezetting € 1390 € 1310

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. Voor de reis naar Kroatië raden wij je aan zelf je ticket te boeken dit is altijd goedkoper!

Vergeet dan niet evt vluchtwijzigingen aan ons door te geven.

Heb je geen tijd of geen zin, dan boeken wij het ticket voor je. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We willen je graag alvast wat handige en slimme tips meegeven voor het zo goedkoop mogelijk boeken van een ticket. Onze 10 handige tips vind je HIER

De huurauto is nog niet inbegrepen in de reissom. Puur Kroatië werkt samen met Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je Sunny Cars huurauto boek je eenvoudig via deze link. Je kunt het regelen van een huurauto ook aan ons overlaten, dit geef je aan wanneer je de reis aanvraagt of boekt.

Dit zijn de accommodaties die we voor deze reis hebben geselecteerd

Ben jij ook op zoek naar kleinschalige accommodaties, weg van de grote onpersoonlijke hotels, en naar afwisseling in de reis? Tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je zoveel mogelijk in accommodaties klein en fijn.Accommodaties waar (eerdere) reizigers heel enthousiast over zijn.

Als je tijd hebt lees dan ook eens de vakantiebeoordelingen van onze (eerdere) reizigers.

Reiscode LM15-issibkrk

vanaf

€ 740,-

per persoon

Uniek aan deze reis:

  • Stad, platteland en kust
  • Rovinj- Np Krka
  • Wine & Dine
  • dolfijnen spotten