De pareltjes van midden Dalmatië. Komende dagen verblijf je aan de kust bij  Sibenik-Trogir-Split. In de regio van Sibenik vind je het rustige binnenland met Nationaal Park Krk en aan de kust toeristenplaatsjes en ontelbaar veel eilanden.Split met zijn paleis, de gezellige boerenmarkt die er vrijwel naast ligt, de riva en nog veel meer…Je logeert in Trogir van waaruit je Split heel goed kunt bezoeken. Trogir is een historisch juweeltje. Deze mooie reis sluit je  heel relaxed af in je vakantiewoning met privézwembad!

Reis je met eigen vervoer dan kunnen we op de heenreis en terugreis eeen overnachting in het noorden van Kroatië of Slovenië bijboeken.

“ altijd Griekenland gedaan maar we hoorden steeds meer enthousiaste verhalen over een vakantie in Kroatië. Wat lijken de landen op elkaar, vooral de eilanden dus deze reis naar Kroatië paste precies bij ons.”- Jelle, Moon, Vlinder en Maan- juli 2018

vijgen
3 tot  17 augustus van nu
bij 4 persoonsbezetting € 920 € 740
bij 3 persoonsbezttting € 1090 € 890
bij 2 persoonsbezetting € 1280 € 1160

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. Voor de reis naar Kroatië raden wij je aan zelf je ticket te boeken dit is altijd goedkoper!

Vergeet dan niet evt vluchtwijzigingen aan ons door te geven.

Heb je geen tijd of geen zin, dan boeken wij het ticket voor je. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We willen je graag alvast wat handige en slimme tips meegeven voor het zo goedkoop mogelijk boeken van een ticket. Onze 10 handige tips vind je HIER

De huurauto is nog niet inbegrepen in de reissom. Puur Kroatië werkt samen met Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je Sunny Cars huurauto boek je eenvoudig via deze link. Je kunt het regelen van een huurauto ook aan ons overlaten, dit geef je aan wanneer je de reis aanvraagt of boekt.

Dit zijn de accommodaties die we voor deze reis hebben geselecteerd

Ben jij ook op zoek naar kleinschalige accommodaties, weg van de grote onpersoonlijke hotels, en naar afwisseling in de reis? Tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je zoveel mogelijk in accommodaties klein en fijn.Accommodaties waar (eerdere) reizigers heel enthousiast over zijn.

Als je tijd hebt lees dan ook eens de vakantiebeoordelingen van onze (eerdere) reizigers.

Reiscode LM15-sibtrbra

vanaf

€ 740,-

per persoon

Uniek aan deze reis:

  • Stad, platteland en kust
  • Split- Np Krka
  • Blue Lagoon
  • woning met eigen zwembad