Midden in het groene hart van de provincie Karlovac ligt een heerlijke agrotoerisme. Prachtig verstopt tussen de eindeloze weilanden, heuvels en bomenpracht waar je maar geen genoeg van krijgt.

De weg er naar toe is al een feest. Vanaf de snelweg ga je richting Jurovski Brod. En hoe langer je daar tussen het prachtige landschap doorslingert, hoe vrijer je je voelt. Wow dat uitzicht!

Istrië daar waar groen en blauw samenkomen. Het binnenland van Istrië doet je denken aan de regio’s Umbria en Toscane in Italië.  Ook niet zo gek, Istrië was vroeger ook Italië, de stadjes, de natuur, de gastronomie ademt nog steeds heel veel Italië uit.  Wij bieden niet de drukke, overvolle en zeer toeristische westkust aan, wel het mooie nog ongerepte binnenland. Hier vandaan kun  je makkelijk de kust bezoeken maar keer je terug naar het meer rustige en authentieke binnenland.

“ jarenlang vakantie in Italië nu een voorzichtige kennismaking met vakantieland Kroatië. Prachtig en nog lekker rustig in het hoogseizoen, we gaan in 2019 weer terug.”- Joyce & the family augustus 2018

vijgen
4 tot 14 augustus van nu
bij 5 persoonbezetting € 670 € 520
bij 4 persoonsbezetting € 780 € 630
bij 3 persoonsbezttting € 990 € 840
bij 2 persoonsbezetting € 1212 € 1062

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. Voor de reis naar Kroatië raden wij je aan zelf je ticket te boeken dit is altijd goedkoper!

Vergeet dan niet evt vluchtwijzigingen aan ons door te geven.

Heb je geen tijd of geen zin, dan boeken wij het ticket voor je. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We willen je graag alvast wat handige en slimme tips meegeven voor het zo goedkoop mogelijk boeken van een ticket. Onze 10 handige tips vind je HIER

De huurauto is nog niet inbegrepen in de reissom. Puur Kroatië werkt samen met Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je Sunny Cars huurauto boek je eenvoudig via deze link. Je kunt het regelen van een huurauto ook aan ons overlaten, dit geef je aan wanneer je de reis aanvraagt of boekt.

Dit zijn de accommodaties die we voor deze reis hebben geselecteerd

Ben jij ook op zoek naar kleinschalige accommodaties, weg van de grote onpersoonlijke hotels, en naar afwisseling in de reis? Tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je zoveel mogelijk in accommodaties klein en fijn.Accommodaties waar (eerdere) reizigers heel enthousiast over zijn.

Als je tijd hebt lees dan ook eens de vakantiebeoordelingen van onze (eerdere) reizigers.

Reiscode CM11-ribbuj

vanaf

€ 520,-

per persoon

Uniek aan deze reis:

  • Stad, platteland en kust
  • Rovinj
  • Wijnproeverijen
  • Nationaal Park Plitvice
  • Zagreb