Dit is een verhaal over een land van duizend eilanden, een wonderbaarlijke natuur, een rijk cultureel erfgoed en zijn helden die met hun daden Kroatië met kapitale letters op de wereldkaart hebben gezet. Dit is een verhaal over een land wiens schoonheid al in oeroude tijden is bezongen.

Kroatië verenigt 4 bekoringen: de bekoring van de kuststreek, van de eilanden, van het binnenland en van het gebergte. Kroatië verleidt met een doordringend genot en plezier waarvan velen niet weten dat die überhaupt bij elkaar te vinden zijn.

“Vakantie op prachtige plaatsen! Altijd mooie locaties vlak bij zee of met een zwembad!”

vijgen
Data 2019 Prijs p.p. wat is nog beschikbaar
01 April – 01 Juni €695,00 vol
01 Juni – 15 Juni €765,00 01 reis
15 Juni – 01 Juli €815,00 vol
01 Juli – 31 Augustus €997,00 op aanvraag
01 September – 15 September €790,00 04 reizen
15 September – 31 Oktober €665,00 05 reizen

De vermelde prijzen zijn gebaseerd op een tweepersoonsbezetting en met eigen vervoer. Prijzen voor 1 of meer dan 2 personen zijn op aanvraag.

De mogelijkheid om je boeking kosteloos te annuleren.

Wil je wel de zekerheid hebben dat je reis nog beschikbaar is, maar tegelijkertijd er nog even over nadenken of met je reisgenoten overleggen? Als je een boeking buiten 6 weken voor de begindatum van je reis maakt kun je deze altijd binnen 3 werkdagen weer kosteloos annuleren.

Wij bij Puur Kroatië denken graag met je mee.

Je kunt de reis direct boeken maar ook aanvragen. Misschien heb je nog specifieke wensen voor de reis? Je mag van ons verwachten dat we met je meedenken, dat we jou begeleiden bij het kiezen van de reis die het beste past bij jouw wensen.

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. Voor de reis naar Kroatië raden wij je aan zelf je ticket te boeken dit is altijd goedkoper!

Vergeet dan niet evt vluchtwijzigingen aan ons door te geven.

Heb je geen tijd of geen zin, dan boeken wij het ticket voor je. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We willen je graag alvast wat handige en slimme tips meegeven voor het zo goedkoop mogelijk boeken van een ticket. Onze 10 handige tips vind je HIER

De huurauto is nog niet inbegrepen in de reissom. Puur Kroatië werkt samen met Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je Sunny Cars huurauto boek je eenvoudig via deze link. Je kunt het regelen van een huurauto ook aan ons overlaten, dit geef je aan wanneer je de reis aanvraagt of boekt.

Dag 1-2-3-4:

Midden in het groene hart van de provincie Karlovac ligt een heerlijke agrotoerisme. Prachtig verstopt tussen de eindeloze weilanden, heuvels en bomenpracht waar je maar geen genoeg van krijgt.

De weg er naar toe is al een feest. Vanaf de snelweg ga je richting Jurovski Brod. En hoe langer je daar tussen het prachtige landschap doorslingert, hoe vrijer je je voelt. Wow dat uitzicht!  Wij raden je aan om van hieruit bijvoorbeeld een dagtrip te plannen naar Zagreb, ook een bezoek aan natuurpark Zumbarak,  Nationaal Park Plitvice en het stadje Karlovac, en een bezoek aan de vele wijnkelders is een aanrader. De  agrotoerisme is ook ideaal voor gezinnen met kinderen, je treft hier alle rust en ruimte aan zodat de kinderen heerlijk kunnen ravotten en spelen. Een zwembad maakt het geheel compleet.

Dag 4-5-6-7:

Vanuit het binnenland vann Kroatië reis je verder naar Omis in midden Dalmatië. De komende dagen staan in het teken van de stad Split, de Makarska Riviera en de prachtige Cetina kloof .

Dag 7-8-9-10:

Nationaal Park Krka is één van de toeristische hotspots die men graag bezoekt, het park bestaat uit meren, watervallen en een overweldigende natuur. In dit mooie stukje Kroatië hebben we een agrotoerisme en een wijnlandgoed waar we de laatste jaren veel tevreden reizigers mochten verwelkomen. Je brengt hier 3 dagen door  en krijgt van ons handige tips voor de leukste uitstapjes.

Dag 10-11-12-13-14:

Vandaag vertrek naar eiland Krk, dit prachtige eiland is met een tolbrug verbonden met het vaste land.

Vanaf Krk kun je ook heel goed een dagtrip maken naar eiland Rab of eiland Cres. In diverse plaatsen is het mogelijk om een (motor)boot te huren om de ontelbare baaien te bezoeken waar je prachtig kunt snorkelen. Ook voor deze bestemming ontvang je van ons handige tips. Verblijf in een appartement in de Villa van Lidija, ontbijt optioneel boekbaar. Het kleine complex bestaat uit  slechts 4 appartementen. De ligging van dit nieuw ontdekte paradijsje evenals de gastvrijheid en vriendelijkheid van Lidija maakt dit plekje tot een vakantieadres waar men heerlijk tot rust komt. Let op! Deze locatie is ieder jaar zeer snel volgeboekt. Indien deze locatie vol zit boeken we in overleg met jou een andere accommodatie op Krk.

Dit zijn de accommodaties die we voor deze reis hebben geselecteerd

De onderstaande foto’s geven een indruk waar je tijdens deze rondreis verblijft. Het kan echter voorkomen dat er een accommodatie uit het reisprogramma geen beschikbaarheid meer heeft. Wij bieden dan binnen 2 werkdagen een gelijkwaardig, eveneens kleinschalig alternatief uit ons aanbod in dezelfde plaats of in de omgeving aan.

Ben jij ook op zoek naar kleinschalige accommodaties, weg van de grote onpersoonlijke hotels, en naar afwisseling in de reis?

Tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je zoveel mogelijk in accommodaties klein en fijn.

Accommodaties waar (eerdere) reizigers heel enthousiast over zijn en die ieder jaar weer een hoge score krijgen. De mening van onze reizigers is mede bepalend voor het uitgebreide aanbod aan authentieke, klassieke, eigentijdse, moderne en trendy vakantieadresjes.

Puur Kroatië heeft een uitgebreid netwerk van kleinschalige accommodaties, die wij regelmatig bezoeken en zorgvuldig selecteren op de juiste combinatie van sfeer, ligging, comfort, hygiëne, vriendelijkheid en natuurlijk servicegerichtheid. Als je tijd hebt lees dan ook eens de vakantiebeoordelingen van onze (eerdere) reizigers.

Meer luxe?

Reiscode AR14-im

vanaf

€ 665,-

per persoon

Uniek aan deze reis:

  • Actief en ontspannen
  • Eilandhoppen i.c.m. vaste land
  • Optimale vrijheid met veel mogelijkheden
  • Verblijf in uitstekende 3* en 4* accommodaties