Mijn droomreis

Je zult dit vast wel herkennen, uren achter de computer op zoek naar een vakantie maar welke website? Het idee wat je hebt voor een vakantie is misschien wat specifiek en het is moeilijk om precies datgene wat je wilt voor de juiste prijs en helemaal naar jouw wens te vinden. Gebleken is dat zoeken naar een nieuwe vakantiebestemming tussen de 2 en 20 dagen kost.

Maar er is een oplossing! Wij nemen jou het tijdrovende gepuzzel uit handen.

De ultieme reis is voor iedereen anders. Daarom is elke droomreis een persoonlijke reis en dus maatwerk. We beginnen met een open geest en een luisterend oor. Wat zijn jouw verwachtingen? Wat hoop je in Kroatië mee te maken? Jouw wensen en onze kennis en contacten verweven we tot iets unieks namelijk jouw droomreis.

Het grote voordeel van een droomreis is flexibiliteit; interesses zijn immers zo persoonlijk.

Leuk!
Na het inchecken van jouw droomreis zorgen we ervoor dat de postduif  binnen 2 werkdagen jouw kant op komt  met alvast een mooi, 107 pagina’s tellend, glossy magazine over vakantieland Kroatië.

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving