Op dit moment ben je misschien al wel overtuigd  om op vakantie naar Kroatië te gaan en wil je het liefst boeken voordat het leukste, mooiste en beste alweer volgeboekt is.

Heb je toch nog ‘second thoughts’?

Maar je zit nog vol vragen en weet niet waar te beginnen. Eigenlijk weet je weinig van Kroatië.
Wij  kunnen jou de nodige twijfels wegnemen en je tijd en onzekerheid besparen. Misschien vraag je jezelf nog het volgende af…

Ik ben bang dat wat ik op internet voorbij zie komen misschien toch niet aan mijn wensen voldoet.

Wij, van Puur Kroatië, kennen het land van oost tot west van noord tot zuid. Zelf werken we al jaren tot tevredenheid, van onze reizigers en onszelf, samen met lokale partners.  Maar we kunnen ook alle andere aanbieders voor accommodatie in Kroatië aanbieden, bijvoorbeeld Airbnb, HometoGo,  Expedia, Booking.com, Interhome, Novasol, Adriagate enz.

Hoe nu verder?

Wij  stellen een aantrekkelijk vakantie geheel op maat samen waarin al jouw wensen worden meegenomen.

Omdat we veel tijd en persoonlijke aandacht besteden aan onze reizigers die kiezen voor een droomreis zijn we genoodzaakt om een eenmalig bedrag van € 50,- offertekosten in rekening te brengen, dit bedrag wordt vanzelfsprekend na jouw definitieve reservering in mindering  gebracht op de kosten van jouw reis. Nadat je een aanvraag voor een droomreis hebt gedaan beoordelen we eerst of we de aanvraag in behandeling kunnen nemen. We willen namelijk niet dat je vooraf offertekosten betaalt als blijkt dat de reis conform jouw wensen/budget niet haalbaar is. Wij nemen dan ook alleen contact met je op als we jou ook daadwerkelijk kunnen helpen met een onvergetelijke reis in Kroatië.

Wat gebeurt er verder

Als we jou ook kunnen helpen maken we een eerste afspraak met jou

  • Wij gaan samen in gesprek om jouw wensen te bespreken
  • Wij zetten jouw wensen en budget om in een reisadvies
  • Wij lichten het reisadvies toe per e-mail of telefonisch
  • Indien gewenst of noodzakelijk wordt het reisadvies aangepast, (max.3 maal)
  • Het definitieve reisadvies wordt verder uitgewerkt en als offerte naar jou gemaild
  • Na jouw akkoord wordt de reis voor je aangevraagd en gereserveerd.
  • Ontvangst reispapieren en een uitzwaaibox met heel veel info en dat alles 1 maand voor je geplande vertrek!
  • Welkom Thuis bericht en nazorg.

Oh ja en we hebben een cadeautje voor je, binnen 2 weken na boeking ontvang je van ons een cadeau om al goed in die heerlijke vakantiestemming te komen!

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving