Hi wij zijn de reistantes en reizen samen de wereld rond, wij reizen, werken, zijn digital nomads een  beetje de Floortje Dessing, niet op tv wel op het internet.

Met aardige zekerheid kunnen we zeggen dat het creëren van een zo authentiek mogelijke reiservaring dé reistrend van deze tijd is. We willen het massatoerisme vermijden en zijn op zoek ervaringen die ons dichter bij de locals en hun manier van leven brengt. Gelukkig wordt het steeds makkelijker om activiteiten en overnachtingen die dit bereiken te boeken: er komen meer en meer organisaties die zich speciaal op dit specifieke deel binnen de reisbranche richten. Eén van hen is Puur Kroatië waar wij groot fan van zijn. Met hun frisse blik op reizen, vakanties en hun mateloze enthousiasme zorgen zij ervoor dat je als reizigers zoveel mogelijk mooie momenten  kunt beleven en daarmee alles uit je vakantietijd kunt halen. Wij hebben het zelf ervaren!

Puur Kroatië biedt reizigers iets unieks. In tegenstelling tot alle andere reisorganisaties draaien zij het boeking proces om en dat kent alleen maar voordelen. De mogelijkheid de vakantie helemaal naar jouw wensen te boeken. Dit gebeurt met hetzelfde gemak als waarmee zij een hotelkamer of appartement boeken in de gepubliceerde reizen op hun website. En ook hiervoor geldt dat dit ook een reis is met overnachten op die betere plekken in Kroatië die zij wel weten maar wij niet.

De meeste overnachtingsplekken bij Puur kroatië zijn niet te vinden op Booking.com en AirBnB omdat de gastheer/gastvrouw  liever rechtstreeks werkt met lokale partners en kleine reisbedrijven die gerund worden door mensen met net zoveel liefde voor Kroatië en toerisme in Kroatië als zijzelf. Kroaten houden van persoonlijke, warme en échte contacten. Je bent geen klant, je bent gast. En dat geldt voor Puur kroatië ook. De filosofie van de Kroaten vind je terug in Puur Kroatië. Je kunt leuke dingen regelen, zo vonden wij het ‘dinner with locals’ erg leuk, maar ook de wijnproeverij die Wendy had geregeld bij die charmante wijnboer meneer Josip, wat een onvergetelijke herinnering.

Sanne en Fleur

Laat een bericht achter