Na een fantastische rondreis waar we gastvrij werden ontvangen en alles goed geregeld was nabij Krka, in Trogir en Zuid Dalmatië, kwamen we aan op Boutique Camping Nono Ban waarvoor we een reservering hadden gemaakt voor 1 week. Fijn een overboeking door de eigenaar die het naar mijn idee niet allemaal onder controle had.

Alle belltenten vergeven en dus worden we de eerste nacht in een hele kale tent ergens achteraf neer gezet. Een tent die nog moest worden schoongemaakt, beddengoed  moest nog verwisseld worden en dergelijke. Een overboeking! En dan niet komen met een gelijkwaardig of beter alternatief! Het personeel met duidelijk geen ervaring weet niet hoe dit op te lossen dus verzoek ik per direct contact met de eigenaar van deze kleine camping.

Deze heer is er niet en is ook niet bereikbaar. Puur Kroatië helpt waar mogelijk, doet alles maar kan eigenaar niet bereiken. Na een fantastische rondreis is dit een enorme teleurstelling. Ik raad dan ook af deze boutique camping te boeken. Een overboeking, dit niet ter plekke goed opgelost door de Nederlandse eigenaar. Gelukkig heeft Puur Kroatië onze klacht wel serieus genomen en datgene wat deze boutique camping hadden moeten oplossen, zij hebben alles serieus genomen en ik geloof dat ze deze camping uit hun aanbod halen. Heel verstandig!!

Laat een bericht achter