Rondreis gemaakt met 2 kinderen, van Zuid Dalmatië tot Bosnië en weer terug Kroatië in om de laatste week te eindigen op Brac op de kleine boutique camping Nono Ban. Komen we in de namiddag aan blijken we overboekt.

Ik heb gebeld met de Nederlandse eigenaar, hij geeft de fout toe dat er iets mis is gegaan in zijn boekingssysteem. Iemand heeft het verkeerde erin gezet.

De oplossing van de eigenaar, hij heeft nog een tentje achteraf en ik kan de helft van mijn geld terugkrijgen. Ik vind dit geen oplossing van het probleem en de fout die bij boutique camping nOno Ban ligt. Het geeft niet het zelfde gevoel en dat geven mijn kinderen ook aan, we horen er niet bij, zijn letterlijk hun woorden. Ik heb zo sterk het gevoel van niet upgraden maar downgraden.

Alle bell tenten zitten vol en de safari tenten ook..Er is geen plek meer.

De jongen die alles regelt  op de camping snapt er ook niks van en voelt zich de gebeten hond en snapt er niks van..

Ik ga niet akkoord met de tent die ze nu aanbieden, de eigenaar van de boutique camping zegt dat hij  aan het zoeken is  maar er gebeurt verder niks. We kunnen geen kant op en zijn gedwongen te accepteren, een simpel tentje achteraf en terugbetaling van de helft van de kosten. Boutique Camping nono ban krijgt van ons een dikke onvoldoende! en is niet Puur Kroatië waardig. Goed dat ze inmiddels de samenwerking met deze partij hebben stop gezet.

Laat een bericht achter