Beste meiden van Puur Kroatie,

Voor ons de tweede keer dat we met jullie hulp en advies in Kroatië zijn geweest. En net zoals de eerste keer was het weer een heerlijke tijd.

Het appartement van Nicole in Trogir waar we begonnen, prima om te starten. Juist ook omdat we in de middag pas aankwamen met het vliegtuig. Nicole en haar ouders zijn lieve mensen. We hebben 2 jaar geleden in de oude kern van Trogir gezeten, dat  had ook wat. Voordeel bij Nicole is dat je auto bij het appartment had wat in de autovrije kern van Trogir niet kan. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van jullie extra service door de ouders van Nicole te laten koken voor het diner. Iedere avond onder olijfbomen eten, heerlijk. Wat kunnen deze mensen fantastisch koken.

Onze 2e bestemming was eiland Peljesac bij Sabine. Super locatie zo bij het stand. Gezellige beachbar, waar de kinderen in de avond vaak met andere kinderen afspraken. Mooie zee, fijn strand, helder water ideaal om te snorkelen.  De sunset cruise was het hoogtepunt tijdens deze dagen, zwemmen in de avond, zon onder zien gaan. Op een ieniemienie eilandje dineren. Erg leuk idee van jullie.

Toen naar Brac. We wilden eigenlijk 2 slaapakamers voor ons 4 maar dat was er niet in het door jullie voorgestelde adesje wat zo populair is. Dus toch maar gegokt omdat de foto’s zo mooi waren en de beoordelingen van anderen zo goed waren. Dus de kinderen op slaapbank in de woonkamer, voor 4 nachten is dit ook geen probleem. Dat ging toch goed.Prima bedbank, ze hebben beide goed geslapen. Omdat we een fijn ruim terras hadden in de tuin leefden we ook buiten en hadden geen last van ruimtegebrek in het appartement. We waren alleen binnen om te slapen, te douchen, en ontbijt te maken of iets anders in de keuken. We zijn blij dat we dit voorstel toch hebben geaccepteerd. De plek is namelijk prachtig en Brac is een mooi eiland. We zijn hier vandaan ook nog een dagje naar eiland Hvar geweest.

Al met al was deze 2e Kroatië vakantie ook weer een vakantie waar we allemaal met plezier naar terugkijken.

Groetjes Britt –  22 juli- 5 augustus 2019

Comments
 • Wendy
  Beantwoorden

  Beste Britt,
  ja eigenlijk was het een soort van eilandhoppen. Want zals je weet ligt een deel van Trogir ook op een schiereiland en met de gratis 3 eilanden tour zijn jullie tijdens de vakantie ook 1 dag naar 3 eilanden geweest. Dus dat maakt totaal 5 eilanden tijdens jullie vakantie in Kroatië. Goed om te horen dat jullie verblijf op Brac niet tegengevallen is. Ondanks het tweekamerappartement. Voordeel is zoals je eerder vanaf Brac ons vertelde dat je voornamelijk buiten leeft. Fijn om te horen dat de kinderen op de slaapbanken prima geslapen hebben.

  We hopen je een volgende keer weer te mogen verwelkomen in vakantieland Kroatië.

  Hartelijke groet,
  Wendy

Laat een bericht achter

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving