Afgelopen week zijn mijn man ik teruggekeerd uit Kroatië. Het was voor ons een eerste kennismaking. Wat een mooi land en wat een vriendelijke mensen. Reden om nu al een voorboeking te maken voor 2020.

We begonnen bij de agrotoerisme. Helaas was hier een groot feest dat had voor ons nadelen, veel lawaai. We hebben onze klachten over dit ook meteen gemeld maar daar werd, voor ons gevoel niet iets meegedaan. We hadden gelezen dat je klachten altijd moet melden zodat men een kans heeft op te lossen. Omdat we het gevoel kregen dat dit niet gebeurde hebben we de volgende dag toch contact gezocht met Puur Kroatië. En zij pakte het meteen op. Binnen een uur alles geregeld,. Omdat we het niet zagen zitten om hier nog langer te blijven nam ze meteen contact op met eigenaar van de agrotoerisme, die bood ons een kamer aan in hun 4* hotel zonder bijbetaling en en gratis diner vanwege de overlast van de avond met de luidruchtige feestgangers. Keurig opgelost!

Daarna regio Zadar, bij Duje, dit kleine complex ligt heerlijk rustig. Binnen half uur ben je in Zadar, en ook zit je gunstig voor bezoek aan  de nationale parken Paklenica en Krka. Omdat je afgelegen zit is het fijn dat er een restaurant bij het appartement aanwezig is. Prima gegeten en na een dag erop uit heerlijk om in de namiddag hier terug te keren en wat te relaxen.

Van regio Zadar de rondreis Kroatië geëindigd bij Lidija op Krk. Wat en prachtige accommodatie, heerlijk aan het strand. Een lieve gastvrouw en de ontbijten waren fantastisch, zoveel smaken, zo uitgebreid, zo puur, alles zelf gemaakt. Om hier te eindigen was geweldig. Eiland Krk is een mooi eiland. Je kunt er veel dingen ondernemen. Vlakbij het appartement liggen 2 goede restaurants. Beide aan te bevelen.  Ook Vrbnik, Punat en Krk zijn leuke plaatsen om eens te bezoeken.

Onze eerste kennismaking was top, het begon wat minder vanwege overlast maar dit werd door Puur kroatië zeer daadkrachtig opgelost. Dank je wel Puur Kroatië voor deze mooie last minute reis.

Nel en Hans – juni 2019

Laat een bericht achter