We zijn nu in Kroatië en willen jullie graag laten weten dat we het erg naar ons zin hebben.

Het is hier heerlijk. Afgelopen dagen bij Kety in Ribnik, Wat een heerlijke locatie met een prachtig uitzicht, fantastisch eten en heel lief en aardig personeel. Daarna 1 nachtje nabij de Plivitcmeren, hartelijk dank voor jullie slimme tips! Bij Plitvice heel veel aan gehad, leuk dat jullie geregeld hebben met die lunchpakketten, wat was dat lekker. We hoorden bezoekers in Plitvice ook klagen over slechte kwaliteit eten en de hoge prijzen. Wat jullie voor ons geregeld hadden was super! wel beetje veel.

Toen naar Dijana, het restaurant onder het appartement is ook erg aan te bevelen. Dijana is zeer gastvrij en heeft ons uitstekend geholpen met het regelen van een boottrip.Wij zijn nu onderweg naar Trogir. Hopelijk bevalt deze plek net zo goed als de rest.

Leuk dat jullie tussentijds vragen hoe het gaat. –  familie Jager- juli 2019

Comments
 • Wendy
  Beantwoorden

  Beste familie Jager,
  dank je wel voor jullie eerste reisverslag tijdens jullie vakantie in Kroatië.
  De speciale lunchpakketten was deze zomer nieuw. Mijn kroatische partners/vrienden en ik verbazen ons altijd over de prijzen en de slechte kwaliteit van het eten in Nationaal Park Plitvice. Vandaar dat we vorige herfst de koppen bij elkaar gestoken hebben en we met deze voor veel van onze reizigers smakelijke oplossing zijn gekomen. Veel plezier verder tijdens jullie rondreis in Kroatië.
  Hartelijke groet, Wendy

Laat een bericht achter