Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw reis naar Kroatië? Onze tip is schrijf je vooral in voor de nieuwsbrief van puur Kroatië of volg hen op Instagram of Facebook. Wellicht is Kroatië ook jou volgende bestemming. Van ons wordt het nu de 3e keer.

Persoonlijk reisadvies

Hoe kwamen wij tot de ideale reis? Met een gratis reisadvies en een heel prettig contact wanneer het ons uitkwam. Dus ook in de avonduren of in het weekend. Tijdens het eerste gesprek leerden wij Puur Kroatië goed kennen en vertelde wij hen onze reiswensen.

Dat verder het boekingsproces eenvoudigweg per mail verloopt is ideaal. Ook even met elkaar bellen buiten kantoortijden via het belafspraakformulier is ideaal. Standaard reageert Puur Kroatië binnen 24 uur en zijn daarmee sneller dan de maatwerkafdelingen dan de bekende en grote reisorganisaties, booking.com of airbnb die – zo heb ik gemerkt- worstelen met actuele en lokale kennis en dat werkt vertragend.

Fleur, Jeroen, Jesper en Willemijn

Comments
 • Wendy
  Beantwoorden

  Beste Fleur,

  Zo leuk dat we nu alweer enkele jaren contact hebben en jullie rondreis naar Kroatië hebben mogen regelen. En ik zag ook alweer een boeking voor een vakantie in Kroatië maar ook Bosnië voor 2020. Leuk!!
  Om eerlijk te zijn gaan we wel stoppen met gratis reisadvies. De vraag was extreem hoog maar we kwamen er toch achter dat veel mensen ons niet nodig hebben omdat ons concept vakantie naar Kroatië, weg van de massa, zien, doen, beleven niet bij de massa past.
  Zoals je weet bij ons geen handdoekje leggen ‘s-ochtends om 06.00u., niet met 300 man in file langs het buffet schuivelen, niet de hele dag liggen bakken op het strand om aan het einde van je vakantie terug te keren als een tropische verrassing in melkchocolade.

  We willen exclusief en uniek blijven. Bovendien als je er voor iedereen bent, ben je er voor niemand en krijgt niet iedereen die aandacht die ze verdienen. We moesten kiezen omdat we het beste willen blijven bieden aan onze fans en reizigers en onze expertise alleen nog delen met hen die goed passen bij ons concept.

  Tot in november bij de reispresentatie op jullie kantoor en de hartelijke groeten aan Jeroen, Jesper en Willemijn.

  Wendy

Laat een bericht achter