Beste meiden van Puur Kroatie,

Wat hebben wij een heerlijke vakantie in Kroatië achter de rug en dat hebben we echt aan jullie te danken. We zijn op hele mooie plaatsen geweest die we zelf nooit zouden hebben gevonden.

Zagreb was fantastisch, erg leuke hoofdstad, ook voor kinderen. De tips voor deze stad die we bij de reispapieren kregen, super!

Bij Kety, het ligt afgelegen maar daardoor heel bijzonder. Lekker een paar dagen daar na de stadse drukte. De plek, de natuur, de dorpjes waar geen toeristen komen. Helemaal prima zo voor een aantal dagen. Fijn is dat de accommodatie een restaurant heeft.

Bij Trogir, leuke afwisseling, na paar dagen rust weer die bedrijvigheid. Groot pluspunt dat jullie hebben geregeld dat alle puur kroatie gasten echt Kroatisch kunnen eten. Wat leuk was dat en een pré. De mama van Nicole die heerlijk kookte en wij hebben genoten in de tuin met olijfbomen. goed idee van Wendy dat eating with locals concept.

Bij Np Krka was heel erg leuk vooral voor de kinderen gezien ook hier weer, net zoals bij Kety, andere  Nederlandsen gezinnen zaten. Prima restaurant, zowel ontbijt als in de avond a la carte diner.

En tot slot de glamping op Krk, wat een paradijsje en als aflsuiting echt super!!  Zowel voor ons als ouders als voor de kinderen.

Nogmaals hartelijk dank voor al jullie inspanningen en alle fijne contacten!

Tot een volgende keer.

Groetjes Jojanneke –  5 – 22 augustus 2019

Comments
  • Wendy
    Beantwoorden

    Beste Jojanneke,
    Dank je wel voor je leuke en enthousiaste reisverslag. Goed om te horen dat de kookkunsten tijdens dinner by locals ook bij jullie goed in de smaak viel. We geven vanzelfsprekend alle feedback ook door aan onze parnters in Kroatië. Kan je nu al verklappen dat ze dit enomr waarderen.
    Hartelijke groet, Wendy

Laat een bericht achter

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving