Beste dames van Puur Kroatie,

We hebben een ontzettende mooie en leuke tijd gehad en dat hebben we echt aan jullie te danken. We zijn op hele mooie plaatsen geweest die we zonder jullie tips niet waren gekomen.

Huis 1 was fantastisch heel groot en op een mooie plaats, gastvrouw heel aardig, strandje in de buurt was magisch.

App 2 was heel netjes en verzorgd, was wel erg toeristisch maar zeker de moeite waard omdat er veel te doen en te zien is.

Acco 3 was heel erg leuk vooral voor de kids gezien hier weer meer gezinnen zaten (NL) meteen aansluiting en hier ook weer voldoende te doen zeker het KRKA National park.

Acco 4 helemaal prima hele aardige mensen en de locatie is erg prachting in de bergen. 2 dagen is wel de max toen hadden wij het wel gezien. Maar zeker mooi!! We zijn in Karlovac geweest en dat was mooi en ook best wat te doen!

Bij thuiskomst kreeg ik van een nichtje te horen dat ze ook in Kroatie waren geweest maar dan op een massa camping ze had het niet naar de zin gehad en wilde in het vervolg niet terug. Ik heb onze verhalen verteld en was onder de indruk. Dus hopelijk gaan ze nog een keer terug maar dan misschien via PuurKroatie ik zal jullie zeker aanbevelen.

Dus 100% zeer tevreden!!

Nogmaals hartelijjk dank voor al jullie inspanningen en alle contacten!

Wie weet tot een volgende keer.

Groetjes Marieke – eind juli-begin augustus 2019

Comments
  • Wendy
    Beantwoorden

    Hoi Marieke, dank je wel voor je reisverslag. Die 100% tevredenheid bij onze reizigers daar doen we het voor!
    Hartelijke groet, Wendy

Laat een bericht achter