Hallo Wendy,

Wij zijn gisteren weer terug gekomen na onze heerlijke vakantie. Waarvoor nogmaals dank!

Hieronder enkele opmerkingen en tips!

Wij hebben qua locatie het meest genoten van de accommodatie van Katarina en Tomislav! Rust ruimte zwembad heerlijk eten prachtige kamers.
Bij Tomislav het meest creatieve en lekkere ontbijt buffet van de hele reis!

Hotel Korana in Karlovac was een mooi begin! Goed ontbijt.

Bij Heart of Nature was de dag dat wij aankwamen en de ochtend erna een mindere ervaring omdat de rommel van de bruiloft niet was opgeruimd, de eigenaresse weg was en de stagiair de boel moest ‘runnen’. Service en kwaliteit eten (zeker het ontbijt) was daardoor stukken minder dan de dagen erna.

Op Krk hebben wij twee avonden geweldig gegeten bij Konoba Bacchus. Heerlijk en eerlijk eten en hele lieve mensen aan het werk. De laatste avond samen met de kok, eigenaresse en dochter knoflook gepeld voor de dag erna 🙂 Inderdaad absoluut een aanrader!

Een geweldige tip die wij van een serveerster in Trogir kregen.
Bij Kamp Labadusa op 10 auto minuten van Trogir vind je een terrassen strand bij een prachtige baai. Onder de olijfbomen kan je heerlijk liggen, het is niet druk en je kan er goed zwemmen en snorkelen. Ook kan je daar geweldig eten bij Konoba Duga Dango met uitzicht over de baai!
Restaurant biedt ook twee appartementen te huur aan. Wellicht ook leuk voor jullie aanbod?

In Zadar hebben wij geweldig gegeten bij Restaurant Kornat! Zelf een verse vis kiezen en veel positieve aandacht voor de kinderen in dit best wel chique maar zeer betaalbare restaurant.

Wat onze reis betreft nog 1 opmerking. Alle locaties en overnachtingen waren een schot in de roos. Appartement hartje centrum Trogir geweldig! Daar hadden we het slepen met de spullen in de hitte wel voor over.
Appartement op Krk heerlijk en zeer compleet. Wij waren blij met ons terrasje op begane grond.

Enige opmerking die we wat dat betreft hebben is Biograd na Moru. Ana van het appartement was een engel. Veel advies en ze wilde met plezier onze was doen. Maar verder stelde het plaatsje weinig voor en was het bizar toeristisch en zeker op de stranden niet te doen zo vol en niet fijn qua herrie.
Deze plaats paste wat ons betreft niet zo goed bij de rest van onze verdere heerlijke reis.

Wij kijken er met veel plezier op terug en willen het prachtige Kroatië absoluut nog een keer bezoeken !

Hartelijke groet!
Hester Brandsen

Comments
  • Wendy
    Beantwoorden

    Beste Hester,
    ontzettend bedankt voor je uitgebreide feedback, fijn voor ons maar ook voor toekomstige Kroatië bezoekers. Zo kunnen we ons product en dienstverlening verder verbeteren.
    Hartelijke groet, Team Vakantiegeluk

Laat een bericht achter