Hallo Puur Kroatië

Wat zijn we blij dat we niet geluisterd hebben naar al die negativiteit maar altijd hebben vertrouwd op jullie berichtgeving, jullie kennis en jullie informatie vanuit Kroatië en ANVR.

Geboekt de autorondreis Kroatië, weg van de massa.

Kroatië is veilig, fijn, rustig, mooi. Wat een enorme flauwekul, reizen hier naar toe wordt afgeraden door Nederlandse overheid. In Nederland loop je meer risico. Goed dat ook ANVR weet wat ze adviseren en jullie natuurlijk. We hebben nog even gevraagd m.b.t. reisverzkeringen. Ook dat was goed geregeld.

Wij zijn gisteren weer thuis gekomen en willen jullie bedanken voor een topvakantie in Kroatië. Alles verliep naar wens. Geen enkel probleem bij grensovergangen. Ook niet in Slovenië. We konden daar zo doorrijden en waren binnen 2 uur weer bij de volgende grens in Kroatië, daar wel lange wachttijd maar geen extra controles, alleen paspoort werd gecontroleerd.

We hebben genoten van het land, de verschillende gezichten van Kroatie en de prachtige locaties. Zeer vriendelijke mensen, prachtige natuur kortom waar waren wij al die dertig jaar???Het ontbijt bij Lidia was super,nog bedankt hiervoor.
Wij gaan zeker aanbevelingen doen voor puurkroatie en komen in najaar weer terug als coronabesmettingen laag blijft.

Met warme groet
Pim en Janneke

Laat een bericht achter

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving