Voor verre reizen gingen we jaren op pad met Riksja Travel, maar nu een verre reis vanwege corona niet kon doorgaan kwamen we bij Puur Kroatië uit, (dank je wel collega Hans voor deze tip!)

Afscheid nemen van een plek waar je mooie tijden hebt beleefd is altijd lastig. Onze mooie tijd in Kroatië zit er alweer op, maar gelukkig staat het tweede Kroatische avontuur alweer bij Puur Kroatië in de planning, waar we natuurlijk weer enorm naar uitijken.

Een autorondreis Kroatië in corona tijd, het voelde anders, de onzekerheid, kunnen we wel of kunnen we niet. Covid-19 hield ons allemaal in greep. Maar ondanks al die negatieve en onjuist berichtgeving. Wat zijn wij blij dat we zijn gegaan, zo hoorde ik ook van andere mensen die in Kroatië op vakantie zijn.

Met Puur Kroatië even offline. Zet je telefoon uit en laat je overweldigen door al het moois wat Kroatië te beiden heeft. Waan je helemaal in de Mediterrane sferen. Rijdend door de heuvels van Istrië, het Italië zoals het vroeger was. Nippend aan een goed glas wijn in de achtertuin van het wijnlandgoed van Tomo. Of samen met visser Ivan verse tuna binnen halen in de haven van Punat.

Puur Kroatië is ontmoeten, proeven en genieten op karaktervolle plekjes in Kroatië. Zij kennen de spots, jij vertelt hen wat je leuk vindt. Onze tip, abonneer je als VIP member, we hebben vooraf al veel aan hun reistips Kroatië gehad.

Hans – juni-juli 2020

Laat een bericht achter

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving