Goedkoper, kleinschaliger, leuker. Omdat de grote reisreuzen met al hun advertenties bij google altijd als eerste verschijnen kwam ik voor onze reis eerst daar terecht. Het gevoel bij ons thuis was niet heel goed, we twijfelden, m.n. vanwege de massa, het grootschalige aspect. We hoorden ook dat Kroatië inmiddels behoorlijk bekend is geworden en veel mensen dit land bezoeken, dus dat we ook drukte konden verwachten.

Na weekendje weer gekeken te hebben kwamen we op een beoordelingssite de naam van Puur Kroatië tegen. Binnen 2 dagen alles geboekt met meteen een heel goed gevoel. We konden ons wensen neerleggen, budget, Hier hadden ze echt aandacht voor ons, en luisterden ze precies naar wat wij willen. VAkantie bleek ook nog eens 278 EUR per persoon goedkoper te zijn dan de reis die we bij TUi zagen. Zelfde periode en ook 2 weken. Inmiddels zit het er weer op, helaas.

Reis was fantastisch, vraag naar Karloac, regio Zadar, Trogir en bezoek binnenland bij Sibenik. Komende zomer gaan we het zuiden van Kroatie ontdekken gecombineerd met Bosnië waar puur kroatie ook een agrotoerisme bezit. We hebben er weer alle vertrouwen in en zijn blij dat alles weer geregeld is.

Sander

Laat een bericht achter