Ik vind het leuk om zelf mijn vakantie uit te stippelen, niet alleen doe ik dat met veel plezier in mijn bedrijf maar ook voor mijzelf, mijn familie en vrienden. Maar ik weet dat het veel tijd kost. Gemiddeld tussen de 2 en 20 dagen. Maar in de internetchaos, met al die verschillende informatie, beoordelingen, goed en slecht word je soms helemaal gek, tenminste ik wel. Dus schoof ik het hele vakantie uitzoeken ook weer net zo vaak aan de kant want ja, druk druk druk. Ik werk sinds eind jaren 90 in de reisbranche, veel geleerd, veel gezien. Ook veel zien veranderen. Zoals de wildgroei aan reizen, accommocaties, vakantieaanbieders. En dus boekte ik ook weleens iets wat achteraf teleurstellend bleek.

Even een aantal vragen van mij aan jou:

▪ Heb je weleens iets geboekt wat achteraf teleurstellend was?
▪ Heb je in het verleden weleens een accommodatie geboekt die anders was dan op foto’s?
Geen zin/tijd om uren het internet af te struinen op zoek naar die voor jou gewenste accommodatie?
▪ Vind je het ook lastig om een juiste keuze te maken omdat je niet over eigen kennis en ervaring beschikt (dat begrijp ik als geen ander, want ook ik schakel voor mijn eigen vakanties, buiten Kroatië, echte goede reisspecialisten in).
▪ Ben je totaal de weg kwijt tussen alle “adviezen” over vakanties in Kroatië?
▪ Of wil je net zoals steeds meer mensen direct contact met échte personen i.p.v. chatfuncties, online formulieren, chatbots?

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan is het goed dat je Puur Kroatië gevonden hebt.

Als ik naar mezelf keek, dan ging het me voornamelijk om deze punten.
Simpelweg omdat ik hier ook mee liep te worstelen. Ik deelde de soms ergernissen, frustraties, teleurstellingen over vakanties, een vakantie boeken met anderen. En wat bleek? In mijn grote netwerk en na verder onderzoek werd al duidelijk dat er veel mensen hiermee worstelen. En daarom ben ik in 2012 met Puur Kroatië gestart.

Samen met mijn team en mijn samenwerking partners hebben we al veel reizigers zols jij blij gemaakt met een mooie reis in Kroatië. Dit heb ik gerealiseerd door het toepassen van mijn eigen unieke blueprint. Hiermee weet ik precies waar jij in Kroatië moet zijn, wat precies past bij jou.

Wat vinden (eerdere) reizigers van ons

Wat ik zo fijn vond is dat ze bij Puur Kroatië luisteren, samenvatten- vragen met als doel jou goed te helpen, jouw vraag beter te begrijpen, zodat ze jou precies die reis presenteren als antwoord op exact deze vraag die JIJ hebt.  Tijdens de interactie schilderen we samen met hen het plaatje van onze ideale vakantie. Marie-Louise (37) accountmanager reclamebureau

“Ik wilde een reis wat ik zelf niet zo 1 2 3 zou bedenken. Dat hebben jullie wel ons voorgesteld. We hebben gelet op het enorme vertrouwen in jullie door jullie persoonlijke aanpak de reis gedaan, en het was zo’n fantastische reis dat we volgend jaar weer met jullie hulp terug gaan.” 

“Wij zijn er achter gekomen dat jullie je heel goed kunnen verplaatsen. Het feit dat jullie zelf ook kinderen hebben is makkelijker voor mensen die met hun kinderen reizen. Jullie begrijpen beter waar je aan moet denken als je met kinderen reist.”

“Wat ik heel erg fijn vond is dat jullie echt voor ons alle 5 (veertigers, met 3 kinderen 11, 15 en 18 jaar) een reis hebben samengesteld die we alle 5 leuk vonden.” Pieter-Bas (46)

“Jullie waren heel voorzichtig met ons meteen een reis voorstellen omdat jullie eerst alle informatie van ons wilde. Jullie hebben echt naar ons geluisterd en helemaal rekening gehouden met onze wensen en budget. Ik vind dat heel bijzonder en een fijne manier om zo geholpen te worden.”  Anne Lotte (32)

“Wat de meiden van Puur kroatie doen is je het gevoel geven of je hun ‘best friend’ bent, zij boeken iets voor je alsof ze het voor hun eigen vriend doen. Ik bespeurde bij de contacten die ik had veel aandacht. Onze aanvraag was in het begin anders, waarschijnlijk omdat we veel bezwaren toonde, eigenlijk gebaseerd op niks, maar gewoon de onzekerheid, ook omdat we niks van Kroatië wisten en overal op internet weer andere verhalen, andere ervaringen staan. De aandacht die ze je geven, het geduld, 9+service het voelde als zeer prettig.”Joyce

met-wendy-naar-kroatie (2)
Handig om te weten.

Waarom jouw aanvraag bij ons verandert in een fijne en onvergetelijke vakantie? Niet het allergoedkoopste, maar wel binnen jouw budget en net even anders. Gewoon omdat jij het verdient!

Ook zin in wat zon, warmte en al een beetje in de vakantiestemming komen?

Al zin in vakantie?

Wil je een autorondreis? Een reis met je gezin? Een droomreis?

Dus kom, waar wacht je op? Kies een reis, laat je alvast inspireren, ga aan de slag en geniet in 2020 van je vakantie in Kroatië!

Uurtje met Wendy

Herken jij dat? Dat je gewoon eens wat langer wilt praten met een expert. Over de ins&outs van Kroatië. Over reizen in het algemeen. Over hoe je je precies die reis krijgt zoals jij wenst. Gewoon eens praten met iemand die expertise heeft, die gekozen is door de toeristische autoriteiten als ambassadrice voor Kroatië. Met meer dan twintig jaar ervaring in de reisbranche. Die gewerkt heeft grote en bekende reisorganisaties waaronder TUI, die de klappen van de zweep kent. Omdat je behoefte hebt aan eerlijke informatie en juiste informatie. Omdat je nieuwsgierig bent naar alle mogelijkheden. Check dan in voor je droomreis.

 

Persoonlijk

Wendy, bedenker van Puur Kroatië, maar vooral ambassadrice voor Kroatië ♥ geniet intens van de natuur ♥ heeft veel last van vliegangst ♥ reist het liefst per trein ♥ drinkt graag wijn ♥ eet het liefst vers, home-made, en buitenlandse keuken ♥ is gelukkig met familie en vrienden ♥ proud mom van Mauro en Jesse ♥ denkt graag na over hoe het anders kan: makkelijker en beter voor jou ♥ wordt blij van: reizen, nieuwe ontdekkingen, reis en verblijf in mijn moederland Kroatië, samen zijn met lief dinnetje Kety, Nino, Blazinka, tata i mama Kety, Josip, Slavica, Ivana, Anita, Ante, Sabina, Lidija, Nikol.

BELANGRIJK

HEBBEN WE  EEN OFFERTE VOOR JE GEMAAKT EN TWIJFEL JE TOCH NOG?

Laat het ons dan even weten, dan helpen we jou om de juiste afweging te maken tussen BESTEMMING, ACCOMMODATIE, PRIJS en KWALITEIT.

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving