Standaard pakketreizen via grote reisorganisaties dat waren de reizen die veelal geboekt werden. In de zomer van 2010 bedacht ik, samen met mijn Kroatische vrienden, in Kroatië een nieuw reisconcept.

Nog niet commercieel, het ging me om de prikkels, om de beleving en wat de reisliefhebber ervan zou vinden. Een advertentie was snel gezet. De respons was enorm. En de reizen bleken een schot in de roos. Zo zeer zelfs, dat mijn idee, mijn wens jaren later toch bleek uit te monden in een bedrijf: Puur Kroatië.

De reizen en de mooie samenwerkingen met lokale partners brachten me zó ontzettend veel. Dit was het. Het was anders, uniek. Ik gaf alles, ik kreeg alles. Na elke inspectiereis, na elke inkoopreis keerde ik stuiterend van de adrenaline en geluksgevoelens terug naar Nederland.

De prachtige bestemmingen. De bijzondere vakantieadresjes. De hartverwarmende ontmoetingen met de Kroaten. De samensmeltingen. Nieuwe vriendschappen. Nieuwe samenwerkingen.

Dit waren de reizen zoals ik ze ook zo graag maak.
Ik ontmoette Branka en Igor van het Nationaal Bureau voor Toerisme van Kroatië. Ik kreeg van hen zoveel kansen, zij stuurden mij naar veel bestemmingen in Kroatie die ik tot dan toe nog niet kende. Mission completed, wat dat betreft. Maar er is een ander missie voor in de plaats gekomen. Puur Kroatie heeft mij verrijkt met onbetaalbaar mooie ervaringen, fantastische samenwerkingen, vriendschappen en blije klanten, onze ambassadeurs.

Kroatië zit in mijn hart. Het is mijn moederland. Puur Kroatië zit in mijn bloed. En dat wil ik delen.

Wendy (bedenker/oprichter Puur Kroatie)

ps. waarom Kroatië mijn moederland is lees je hier

Wat vinden (eerdere) reizigers van ons

Wat ik zo fijn vond is dat ze bij Puur Kroatië luisteren, samenvatten- vragen met als doel jou goed te helpen, jouw vraag beter te begrijpen, zodat ze jou precies die reis presenteren als antwoord op exact deze vraag die JIJ hebt.  Tijdens de interactie schilderen we samen met hen het plaatje van onze ideale vakantie. Marie-Louise (37) accountmanager reclamebureau

“Ik wilde een reis wat ik zelf niet zo 1 2 3 zou bedenken. Dat hebben jullie wel ons voorgesteld. We hebben gelet op het enorme vertrouwen in jullie door jullie persoonlijke aanpak de reis gedaan, en het was zo’n fantastische reis dat we volgend jaar weer met jullie hulp terug gaan.” 

“Wij zijn er achter gekomen dat jullie je heel goed kunnen verplaatsen. Het feit dat jullie zelf ook kinderen hebben is makkelijker voor mensen die met hun kinderen reizen. Jullie begrijpen beter waar je aan moet denken als je met kinderen reist.”

“Wat ik heel erg fijn vond is dat jullie echt voor ons alle 5 (veertigers, met 3 kinderen 11, 15 en 18 jaar) een reis hebben samengesteld die we alle 5 leuk vonden.” Pieter-Bas (46)

“Jullie waren heel voorzichtig met ons meteen een reis voorstellen omdat jullie eerst alle informatie van ons wilde. Jullie hebben echt naar ons geluisterd en helemaal rekening gehouden met onze wensen en budget. Ik vind dat heel bijzonder en een fijne manier om zo geholpen te worden.”  Anne Lotte (32)

“Wat de meiden van Puur kroatie doen is je het gevoel geven of je hun ‘best friend’ bent, zij boeken iets voor je alsof ze het voor hun eigen vriend doen. Ik bespeurde bij de contacten die ik had veel aandacht. Onze aanvraag was in het begin anders, waarschijnlijk omdat we veel bezwaren toonde, eigenlijk gebaseerd op niks, maar gewoon de onzekerheid, ook omdat we niks van Kroatië wisten en overal op internet weer andere verhalen, andere ervaringen staan. De aandacht die ze je geven, het geduld, 9+service het voelde als zeer prettig.”Joyce

met-wendy-naar-kroatie (2)
Handig om te weten.

Waarom jouw aanvraag bij ons verandert in een fijne en onvergetelijke vakantie? Niet het allergoedkoopste, maar wel binnen jouw budget en net even anders. Gewoon omdat jij het verdient!

Ook zin in wat zon, warmte en al een beetje in de vakantiestemming komen?

Al zin in vakantie?

Wil je een autorondreis? Een reis met je gezin? Een droomreis?

Dus kom, waar wacht je op? Kies een reis, laat je alvast inspireren, ga aan de slag en geniet in 2020 van je vakantie in Kroatië!

Uurtje met Wendy

Herken jij dat? Dat je gewoon eens wat langer wilt praten met een expert. Over de ins&outs van Kroatië. Over reizen in het algemeen. Over hoe je je precies die reis krijgt zoals jij wenst. Gewoon eens praten met iemand die expertise heeft, die gekozen is door de toeristische autoriteiten als ambassadrice voor Kroatië. Met meer dan twintig jaar ervaring in de reisbranche. Die gewerkt heeft grote en bekende reisorganisaties waaronder TUI, die de klappen van de zweep kent. Omdat je behoefte hebt aan eerlijke informatie en juiste informatie. Omdat je nieuwsgierig bent naar alle mogelijkheden. Check dan in voor je droomreis.

 

Persoonlijk

Wendy, bedenker van Puur Kroatië, maar vooral ambassadrice voor Kroatië ♥ geniet intens van de natuur ♥ heeft veel last van vliegangst ♥ reist het liefst per trein ♥ drinkt graag wijn ♥ eet het liefst vers, home-made, en buitenlandse keuken ♥ is gelukkig met familie en vrienden ♥ proud mom van Mauro en Jesse ♥ denkt graag na over hoe het anders kan: makkelijker en beter voor jou ♥ wordt blij van: reizen, nieuwe ontdekkingen, reis en verblijf in mijn moederland Kroatië, samen zijn met lief dinnetje Kety, Nino, Blazinka, tata i mama Kety, Josip, Slavica, Ivana, Anita, Ante, Sabina, Lidija, Nikol.

BELANGRIJK

HEBBEN WE  EEN OFFERTE VOOR JE GEMAAKT EN TWIJFEL JE TOCH NOG?

Laat het ons dan even weten, dan helpen we jou om de juiste afweging te maken tussen BESTEMMING, ACCOMMODATIE, PRIJS en KWALITEIT.