Hoe wil jij je vakantie?

  • Wil jij een superleuke en onvergetelijke vakantie?
  • Heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken?
  • Ontbreekt het je aan tijd om het zelf allemaal te moeten uitzoeken?
  • Heb je last van keuzestress?
  • Is jouw reislust groter dan je portemonnee?
  • Kom je er alleen niet meer uit?
  • Ben je blij als je vakantie weer geboekt staat?

Dan ben je hier aan het juiste adres. We helpen je graag aan een vakantie in Kroatië, maar ook Slovenië en/of Bosnië. Zonder dat jij ergens terecht komt wat je toch NIET zo leuk vindt of wat achteraf niet helemaal bij jouw wensen past.

“Wij werken alleen vanuit de intentie om echt iets voor de ander te betekenen, pas dan kom je tot resultaat waar iedereen blij mee is.”

Wat vinden (eerdere) reizigers van ons

Wat ik zo fijn vond is dat ze bij Puur Kroatië luisteren, samenvatten- vragen met als doel jou goed te helpen, jouw vraag beter te begrijpen, zodat ze jou precies die reis presenteren als antwoord op exact deze vraag die JIJ hebt.  Tijdens de interactie schilderen we samen met hen het plaatje van onze ideale vakantie. Marie-Louise (37) accountmanager reclamebureau

“Ik wilde een reis wat ik zelf niet zo 1 2 3 zou bedenken. Dat hebben jullie wel ons voorgesteld. We hebben gelet op het enorme vertrouwen in jullie door jullie persoonlijke aanpak de reis gedaan, en het was zo’n fantastische reis dat we volgend jaar weer met jullie hulp terug gaan.” 

“Wij zijn er achter gekomen dat jullie je heel goed kunnen verplaatsen. Het feit dat jullie zelf ook kinderen hebben is makkelijker voor mensen die met hun kinderen reizen. Jullie begrijpen beter waar je aan moet denken als je met kinderen reist.”

“Wat ik heel erg fijn vond is dat jullie echt voor ons alle 5 (veertigers, met 3 kinderen 11, 15 en 18 jaar) een reis hebben samengesteld die we alle 5 leuk vonden.” Pieter-Bas (46)

“Jullie waren heel voorzichtig met ons meteen een reis voorstellen omdat jullie eerst alle informatie van ons wilde. Jullie hebben echt naar ons geluisterd en helemaal rekening gehouden met onze wensen en budget. Ik vind dat heel bijzonder en een fijne manier om zo geholpen te worden.”  Anne Lotte (32)

“Wat de meiden van Puur kroatie doen is je het gevoel geven of je hun ‘best friend’ bent, zij boeken iets voor je alsof ze het voor hun eigen vriend doen. Ik bespeurde bij de contacten die ik had veel aandacht. Onze aanvraag was in het begin anders, waarschijnlijk omdat we veel bezwaren toonde, eigenlijk gebaseerd op niks, maar gewoon de onzekerheid, ook omdat we niks van Kroatië wisten en overal op internet weer andere verhalen, andere ervaringen staan. De aandacht die ze je geven, het geduld, 9+service het voelde als zeer prettig.”Joyce

met-wendy-naar-kroatie (2)
Handig om te weten.

Waarom jouw aanvraag bij ons verandert in een fijne en onvergetelijke vakantie? Niet het allergoedkoopste, maar wel binnen jouw budget en net even anders. Gewoon omdat jij het verdient!

Al zin in vakantie?

Wil je een autorondreis? Een kindvriendelijke reis misschien? Een droomreis?

En, weet je wat nu zo leuk is? Wil je van ons alvast een reisadvies? Deze is helemaal GRATIS en voor NIETS.

Dus kom, waar wacht je op? Kies een reis, laat je alvast inspireren, ga aan de slag en geniet in 2020 van je vakantie in Kroatië!

Nee bedankt, ik geniet komende zomer liever nog niet in Kroatië.

Persoonlijk

Wendy, bedenker van Puur Kroatië, maar vooral ambassadrice voor Kroatië ♥ geniet intens van de natuur ♥ heeft veel last van vliegangst ♥ reist het liefst per trein ♥ drinkt graag wijn ♥ eet het liefst vers, home-made, en buitenlandse keuken ♥ is gelukkig met familie en vrienden ♥ proud mom van Mauro en Jesse ♥ denkt graag na over hoe het anders kan: makkelijker en beter voor jou ♥ wordt blij van: reizen, nieuwe ontdekkingen, reis en verblijf in mijn moederland Kroatië, samen zijn met lief dinnetje Kety, Nino, Blazinka, tata i mama Kety, Josip, Slavica, Ivana, Anita, Ante, Sabina, Lidija, Nikol.

BELANGRIJK

HEBBEN WE  EEN OFFERTE VOOR JE GEMAAKT EN TWIJFEL JE TOCH NOG?

Laat het ons dan even weten, dan helpen we jou om de juiste afweging te maken tussen BESTEMMING, ACCOMMODATIE, PRIJS en KWALITEIT.