Onze missie, mijn verhaal

Onze missie, mijn verhaal

ALS JE MIJ VRAAGT WAT IK DOE:

“Ik help reisliefhebbers die een druk leven hebben en daarom graag ontzorgd willen worden.”

MAAR WAT IK EIGENLIJK WIL ZEGGEN IS:

“Wij, van team klantgeluk, nemen jou het tijdrovende uitzoeken, het zelf allemaal moeten regelen, van je vakantie, uit handen. Daarnaast besparen we je de bekende keuzestress.”

EN WAT IK HET ALLER, ALLERLIEFST ZEG IS:

“Ik krijg onwijs veel energie van enthousiaste reisliefhebbers, die het leuk vinden dat je met ze meedenkt, die ‘happy’ worden van handige en blije tips én van het reisvoorstel boordevol leuke kleinschalige vakantieadresjes. Reisliefhebbers die het fijn vinden dat jij alles voor ze regelt zodat zij veel tijd besparen.”

MIJN NAAM IS WENDY 

Zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, is reizen en Kroatië mijn grote passie. Dit deel ik graag met jou. Niet geheel toevallig snap ik waar je vaak tegenaan loopt bij het regelen van je vakantie. Je hebt het te druk, je raakt totaal de weg kwijt tussen alle informatie en “adviezen” in de digitale wereld.

Als je zelf alles regelt dan mis je mij. Als ambassadeur voor Kroatië weet ik precies hoe dit voor jou te realiseren. En ik ben de gelukkigste mens ter wereld dat ik die kennis tijdens enkele persoonlijke contactmomenten met jou mag delen.

met Wendy naar kroatie

Doordat Wendy eerder door het grootste reisvakblad werd gekozen tot master-expert voor Kroatië kwam ik, als redacteur, haar tegen in één van de persberichten. 2 jaar geleden heeft zij de rondreis door Kroatië voor mijn gezin en mij geregeld. Wendy weet echt alles van Kroatië dus dat ze ambassadeur is voor Kroatië en eerder de titel master-expert won heeft mij dan ook niet verbaasd. Het internet staat vol met reizen, vakanties, landen, aanbieders, bloggers, vloggers, influencers en ontelbare meningen. Wendy weet veel over Kroatië en reizen. En misschien nog wel veel belangrijker; ze denkt met je mee en is eerlijk. Kom je met iets omdat je erover gelezen hebt of over gehoord dan weet zij feilloos uit te leggen of het klopt en of het ook echt bij je (ideeën /verwachtingen) past.

Merel Alblas

Er zijn zoveel reisaanbieders 

Dus waarom ik?
  • Als veertiger was mijn leven goed op orde. Met partner, 2 kinderen, ouders, vrienden, een fijn huis en samen met een compagnon had ik een allround reisbureau. Maar ik wilde anders. Ik wilde reizen en beleven, persoonlijker en ‘echter’ maken. Ik zocht prikkels. Weg van de massa bestemmingen, bijzondere ontmoetingen met ‘locals’, mooie gesprekken, bijzondere omgevingen, sfeervolle accommodaties, lekker eten, hartverwarmende momenten, onvergetelijke herinneringen.
 
  • Herinner je nog die tijd toen het straatbeeld nog bestond uit traditionele ‘stenen’ reisbureaus? De schappen die vol lagen met reisgidsen, veel standaard pakketten, bij grote en bekende reisorganisaties. Tot ongeveer 2003 zag de reiswereld er grotendeels zo uit. Ik verkocht daarom mijn reisbureau, deelde mijn kennis en ervaring aan studenten op de Hogeschool voor Toerisme en was enkele jaren docent en stagecoördinator.
 
  • In de jaren die volgde kwamen de grote digitale bookingplatforms als booking.com of airbnb. De chatbots, grote callcenters, webformulieren deden zijn intrede. Het persoonlijk contact verdween. Men begon een vast aanspreekpunt te missen, iemand die je snel kan benaderen, ook als er problemen zijn! Daarom zocht ik verder hoe anders te reizen dan de standaard pakketreizen en hoe het anders voor jezelf te regelen.
 
  • Nog niet commercieel, het ging me om de prikkels, om de beleving en wat de reisliefhebbers ervan zou vinden. Een advertentie was snel gezet. De respons was enorm. En de reizen bleken een schot in de roos. Zo zeer zelfs, dat mijn idee, mijn wens jaren later toch bleek uit te monden in een bedrijf: Puur Kroatië.
 
Meer weten? Dan vertel ik je graag nog wat?

Puur Kroatie heeft mij verrijkt met onbetaalbaar mooie ervaringen, fantastische samenwerkingen, vriendschappen en blije klanten, onze ambassadeurs.

Ik ben ontembaar enthousiast, positief en nieuwsgierig naar mens, cultuur, natuur en tradities. Ik heb de prettige eigenschap om mensen en wensen bij elkaar te brengen, zodat jij dezelfde fijne momenten kunt beleven zoals onze eerdere reizigers dat hebben gedaan.

Persoonlijk

♥ geniet intens van de natuur ♥ heeft veel last van vliegangst ♥ reist het liefst per trein ♥ drinkt graag wijn ♥ eet het liefst vers, home-made, en buitenlandse keuken ♥ is gelukkig met familie en vrienden ♥ proud mom van Mauro en Jesse ♥ denkt graag na over hoe het anders kan: makkelijker en beter voor jou ♥ wordt blij van: reizen ♥ nieuwe ontdekkingen ♥ reis en verblijf in mijn moederland Kroatië ♥ samen zijn met ♥ Kety ♥Nino ♥ Blazinka ♥ tata i mama ♥ Josip ♥ Slavica ♥ Ivana ♥ Anita ♥ Ante ♥ Sabina ♥ Lidija ♥ Nikol ♥ Robert ♥ Vinka en niet te vergeten ♥ Tomo.

Nog meer weten?

Dan vertel ik je graag hoe ik mijn leven leef. Jij kunt je aanmelden voor mijn mailinglijst. En je ontvangt direct een GRATIS E-Magazine met inspirerende tips en beelden over Kroatië.

Hier deel ik mijn ontdekkingen en belevenissen in Kroatië en geef ik je een kijkje achter de schermen. 

“Keep it secret, only tell it to your good friends”