Sinds 2019 moeten entreetickets voor  een bezoek aan Nationaal Park Plitvice van tevoren online worden gekocht. Reden hiervoor is dat het park zo ongekend populair is.

Bestel je tickets op tijd, het is de enige manier om er zeker van te zijn dat je het park kunt bezoeken.
Check daarom ook de officiële website van het park en zie dat je alleen vantevoren tickets kunt kopen: “Tickets can be purchased only in advance, at least 2 days prior your arrival.” 

Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe regels met betrekking tot het boeken van tickets voor het park:

1.  Hier kun je jouw tickets kopen.

2. Doe dit minstens 2 dagen vantevoren.

3. Na het boeken ontvang je een email met een voucher die je moet uitprinten en mee moet nemen naar de ingang van het park, waar de voucher zal worden omgeruild voor een entreebewijs.

4. Alleen bij een van deze drie ingangen kan de voucher worden omgeruild voor een entreebewijs: Ingang 1, Ingang 2, Zij-ingang Flora. Bij het online boeken van de tickets moet je reeds een ingang kiezen, en alleen deze ingang mag je nemen.

5. Tijdens het online boeken moet je een datum en een tijdstip selecteren voor je bezoek, er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor ieder tijdstip, wees er dus op tijd bij.

6. Tickets zijn alleen geldig op de gekozen datum en het gekozen tijdstip. Alleen tijdens het gekozen uur krijg je toegang tot het park. Kom je te laat, dan is je ticket niet meer geldig en krijg je je geld niet terug.

Laat een bericht achter