Hét moment om in Kroatië ultiem te genieten zonder hoogseizoen drukte.

Na een winter vol kou, sneeuw, regen, wind en korte dagen snak je misschien ook naar dat fijne lentegevoel.De dagen die langer worden, de temperatuur die begint te stijgen, terrassen, het leven van binnen naar buiten verplaatsen: Misschien is dit voor jou ook de favoriete tijd van het jaar. Kan jij ook zo genieten van deze tijd van het jaar?

Tijdens de meivakantie ga ik er zelf ook het liefst even lekker tussenuit. Bijvoorbeeld om nieuwe vakantieadresjes te ontdekken, of om bestaande favorieten van onze reizigers te bezoeken. Wat één van onze reizigers dit jaar zei: “ tijdens de meivakantie neem ik na een lange winter even de tijd om te genieten van de stijgende temperaturen, opbloeiende natuur en kom ik weer helemaal tot leven”.

Een van mijn favoriete bestemmingen om te bezoeken in de meivakantie is Brac. Tijdens de lente ontwaakt dit eiland weer uit zijn lange winterslaap. Hier maak ik eindeloze wandelingen, luier ik op het strand bij de bekende gouden landtong of ga ik naar het terras in het pittoreske haventje waar ik nip aan een glas mooie wijn terwijl de eerste lente zonnestralen op mijn gezicht schijnen en ik geniet van prachtige uitzichten over zee.

Ook elders in Midden- maar ook Noord-Dalmatië en de Kvarner kun je al volop genieten tijdens de meivakantie. Bijvoorbeeld door leuke uitstapjes te maken naar oa. Nationaal Park Plitvice, de opnamelocatie van de beroemde serie Game of Thrones, de 3 eilandentour naar de Blue Lagoon, mini eilandhoppen  en/of in 1 vakantie 3 super gave steden bezoeken.

 Jouw meivakantie in 2019

De datum van de meivakantie in 2019 is in heel Nederland hetzelfde, namelijk van 27 april tot en met 5 mei. Wil jij ook graag  reizen, beleven, relaxen in de juiste mix deze meivakantie? Bekijk hier de mogelijkheden en laat je inspireren!

Laat een bericht achter