Is voor jou reizen alleen ook niet meer genoeg. Wil je het land en haar inwoners ook goed leren kennen, ben je op zoek naar authentieke en onvergetelijke ervaringen en vooral naar expertise van locals?

Veel van onze reizigers laten tijdens of na hun reis weten dat ze erg enthousiast zijn over de afwisseling in slaapplekken. De ene keer in de drukte van een toeristische badplaats aan de kust om vervolgens weer even te relaxen in een klein dorpje in het veel minder bezochte en onbekende binnenland. Of zoals Myrthe, één van onze reizigers, nadien vertelde: “De mix in slaapplekken van chique, hip, authentiek, eigentijds vonden we helemaal geweldig.”

Juul en Marnix die in juni 2018  een roadtrip boekte: “We wilden graag naar Kroatië, hadden behoefte aan lokale expertise en we waren al enige tijd op zoek naar kleinschalige, authentieke ervaringen, waarmee we een land en haar inwoners goed konden leren kennen. Voor ons moet reizen een verrijking zijn, een leerzame ervaring die goed is voor mooie herinneringen. We hadden geen tijd om zelf uren te zoeken op het internet, bovendien is de info vaak vele van hetzelfde, iedereen heeft het alleen maar over Rovinj, Porec, Plitvice, Duberovnik enz enz, maar we weten nu, er is meer, veel meer, jipeee, mooie andere plekken bezocht, mooie ontmoetingen met Kroaten. Er werd zelfs door een Kroatische familie een avond gekookt ( dank je wel Puur Kroatië voor dit contact), anyway…. daarom hulp gevraagd van lokale experts, iemand die naar je luistert, met je meedenkt”.

Laat een bericht achter