Offline ontmoetingen met online reisspecialisten

Zelf stond ik in het verleden ook op grote beurzen waaronder de Vakantiebeurs in Utrecht en de vakantiebeurs bijzondere reizen in Amsterdam en Antwerpen. Maar ik laat mij graag inspireren door alle ontwikkelingen om mij heen.
Men reist tegenwoordig anders en zoekt anders. Grote reiswinkels en -bureaus verdwijnen uit het straatbeeld en maken plaats voor gespecialiseerde ondernemingen, grote web platforms zoals booking laat men meer links liggen om diverse redenen. De reiziger van nu heeft een oprechte interesse voor het land dat ze bezoeken, is op zoek naar écht contact ( mens ipv merk), expertise, inside information, service en persoonlijke aandacht. Het type dat de ervaring en het avontuur belangrijker vindt dan comfortabele hotels.

Het aanbod van de kleine specialist voegt iets toe, zij weten namelijk alles over de bestemming(en) die zij aanbieden en vertellen daarover met passie en bezieling.

Vanavond zijn we in het mooie Oosterbeek en te gast bij de fantastische boekhandel van bij Meijer & Siegers in Oosterbeek. Met enkele kanjers van het Reiscafé Arnhem/Nijmegen geven we daar heel veel handige en slimme tips weg.

Het programma is als volgt:

19.00-19.30 uur Puur Kroatië

19.30-19.45 uur Michel Verrast

19.45-20.00 uur CityMates

20.00-20.30 uur 360 Explore

20.30-21.00 uur Saffraan Reizen

Laat een bericht achter