‘WAT VOOR INVLOED HEEFT HET CORONAVIRUS OP MIJN REIS NAAR KROATIË?’

‘Wat voor invloed heeft het coronavirus op mijn reis naar Kroatië?’ Waar je reis ook naar toe gaat, wat je geboekt hebt, het is een vraag die velen van ons bezighoudt. Natuurlijk heel erg begrijpelijk! Daarom houden we je graag op de hoogte via deze blog.

Ik vertrek binnenkort naar Kroatië, wat moet ik doen?

We willen natuurlijk graag dat iedereen zo snel mogelijk weet waar die aan toe is, daarom nemen we contact op met onze reizigers op basis van prioriteit. Deze prioriteit hebben we als volgt ingedeeld:

 • Reizigers die tot 29 mei vertrekken.
 • Reizigers die tot 18 juni vertrekken.

Voor de reizen in juni en later houden we de situatie nauwlettend in de gaten. Indien de situatie het niet toelaat om af te reizen dan nemen we contact met je op.

Ga je in de maand juni of later op reis, dan willen we je vragen om nog even te wachten met contact opnemen.

Boeken jullie onze reis om als wij naar Kroatië gaan waar het coronavirus actief is?

Veiligheid en gezondheid vinden we natuurlijk het allerbelangrijkste. We houden daarom de recente ontwikkelingen van het coronavirus nauwlettend in de gaten. We zullen je nooit op pad sturen daar waar een onveilige situatie heerst.

Wordt er nog geboekt?  We zien weer boekingen binnenkomen, vooral voor juli, augustus, september, de herftstvakantie en volgend jaar. Mocht de situatie veranderen en is reizen naar Kroatië niet meer mogelijk dan kunnen wij de reis tegen kostprijs omboeken naar een andere datum.

Voor Kroatië geldt op dit moment de kleurcode oranje. Dit houdt in dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken alle niet-noodzakelijke reizen naar deze gebieden afraadt.

We zullen met iedere reiziger voor wie wij een reis naar een rood of oranje gebied hebben geboekt, persoonlijk contact opnemen om de opties samen te bespreken.

 Meer over het coronavoucher lees je HIER en HIER.

Laatste nieuws vind je HIER.

Voor nu,  blijf gezond en happy.

Showing 4 comments
 • dennis
  Beantwoorden

  Sterkte met de situatie !

  • Wendy
   Beantwoorden

   Dank je wel Dennis. Blijf ook gezond en happy en hou nog (even) vol. Fijne 2e paasdag!

 • Andrie Korst
  Beantwoorden

  Hallo team Kroatië.

  Allereerst bedankt voor jullie duidelijke berichtgeving. Prima in orde allemaal.
  Onze reis staat gepland 21 juni en dus wachten we rustig af. Wel hebben we al een afmelding van ons overnachtingshotel in Salzburg. We zijn daar toch wel een beetje door verrast. Als onze Kroatië reis wel doorgang kan vinden gaan we op zoek naar een ander hotel.
  Heel veel sterkte rondom alle hectiek en we kijken uit naar hopelijk goed nieuws. Blijf vooral gezond!!!

  Vriendelijke groeten
  Rene en Andrie Opschoor- Korst

  • Wendy
   Beantwoorden

   Beste Rene en Andrie,
   Hartelijk dank voor jullie bericht. We houden de actuele situatie nauwlettend in de gaten en hopen ook op positieve berichten.
   We weten voor nu dat Kroatië de eerste stappen heeft gezet om te kijken naar de mogelijkheden om langzaam terug te kunnen gaan naar een normaal leven.
   Voor volgende week staan er ook weer de nodige beslismomenten op de planning.
   De Kroatische economie draait voor 30% op het toerisme en ze zullen er, verantwoord en wel, dan ook alles aandoen om deze zomer hopelijk iedereen weer te kunnen verwelkomen.

   Hartelijke groet,
   Wendy

Laat een bericht achter

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving