• Home
  • Meivakantie 2018

Meivakantie 2018

Meivakantie

Het ideale moment om de zomer alvast te verwelkomen.

De zon die zich steeds vaker laat zien, dat heerlijke lentebriesje dat zachtjes om je heen waait, de eerste warme zonnestralen op je huid, de bomen die steeds meer blaadjes laten verschijnen: Dit is mijn favoriete seizoen. Kan jij ook zo genieten van het voorjaar?

Ga jij tijdens de meivakantie er ook graag even lekker tussenuit? Bijvoorbeeld om een nieuwe bestemming te ontdekken, wat dacht je van Kroatië? Vaak neem ik tijdens de meivakantie mijn gezin even mee, genieten van de rust voordat het hoogseizoen los barst, heerlijk overal rust, ruimte, ook bij de toeristische ‘hotpots’ die zo populair zijn in Kroatië. En dan het weer, heerlijk dat mediterrane. In de meivakantie kun je alweer heerlijk buiten eten, genieten op een terras of luieren aan het strand.

Een van mijn favoriete bestemmingen om te bezoeken in de meivakantie is Midden Dalmatië. Deze regio met zoveel mogelijkheden komt tijdens de lente helemaal tot leven. Hier maak ik een boottocht naar de Blue Lagoon, ga ik op ontdekkingstocht bij de watervallen van Krka of geniet ik bij Ivana en haar familie op hun agrotoerisme van ‘home made’ food en prachtige wijnen.

De datum van de meivakantie in 2018 is van 27 april tot en met 13 mei. Wil jij ook graag op ontdekkingsreis deze meivakantie in Kroatië? Bekijk hieronder mijn favoriete vakantieadresjes en laat je verrassen!

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Wat onze klanten zeggen…

  • partner-sunnycars-logo
  • ggto_logo_oranje
  • logopng8
  • partner-kroatie-bureau