Inspiratie

Laat je inspireren

Enthousiasme.. Expertise.. Delen.. Verrassend.. Kortom Yeahh; wauw!

Vind jij afwisseling tijdens een vakantie naar Kroatië belangrijk en ook dé manier om het land echt te leren kennen. Door beelden, blogs en de reiservaringen van onze klanten krijg je al een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Kroatië, en waar we jou mee kunnen helpen.

Rij door het glooiende landschap van “the green heart of Croatia”, proef Kroatische wijnen op eiland Krk of beklim het Velebit massief. Verscholen tussen de  glooiende heuvels, bossen en hellingen bedekt  met ontelbare druivenstruiken  vind je een heerlijke agroturizam…. en wat vind je van de Adriatische zee als achtertuin, het kan! Bij mijn ontdekking in de Kvarner stap je zo van het terras het water in. We regelen jouw vakantie die jij samen met ons het leukste vindt!

Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen ideale vakantie naar Kroatië samen. Dat kan HIER

Omarm de reisbeleving

Kroatië, een reis vol inspiratie

Ben jij op zoek naar meer dan alleen maar een zon, zee, strandvakantie in Kroatië? 2 bestemmingen in jouw vakantie, 3, of misschien zelfs 4 of meer? Zo leer je Kroatië écht kennen. Onze klanten die de afgelopen jaren Kroatië bezochten vonden het allerleukst de combinatie kust en binnenland. En overnachten doe je natuurlijk kleinschalig en waar de mensen die er werken het bijzonder maken.

Lekker zelf rondreizen door Kroatië.Genieten van de gastvrije locals, een boer die vrouwlief op de kar meeneemt om het hooi binnen te halen, lunchen tussen de Kroaten in de authentieke vissersdorpjes.

Wat we vaak horen van onze klanten is dat die vrijheid het zo leuk maakt. Zelf kunnen bepalen hoe laat je ’s morgens vertrekt en waar en wanneer je onderweg stopt. Lekker van de gebaande paden of juist via de tolweg terug omdat jij en je partner toe zijn aan een glas koele witte wijn op je terras en je kids graag even willen plonzen in het zwembad.

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Wat onze klanten zeggen…

  • partner-sunnycars-logo
  • ggto_logo_oranje
  • logopng8
  • partner-kroatie-bureau