Is dit voor jou ook herkenbaar: Voor een vakantie zoek ik geen grote hotels, geen mega vakantieparken/toeristenresorts, geen animatieteams, geen campings.

Wél zoek ik kleinschalige accommodaties. Van agrotoerisme tot een kleine glamping. Van een fijn appartement tot een vakantiewoning. Ik wil ook wat ontdekken, wat doen, bijvoorbeeld een kanotocht maken, een Nationaal Park bezoeken, beren spotten, een boottocht maken naar de mooie eilenden?

Weet je te weinig van Kroatië, maar ook Slovenië en Bosnië? Geen probleem, je kunt van ons hulp krijgen. Wij delen graag onze kennis met jou!

Op dit moment ben je misschien al wel overtuigd om op vakantie naar Kroatië te gaan en overweeg je één en ander te gaan vastleggen.

Heb je toch nog ‘second thoughts’?

Wij kunnen jou nog wat twijfels wegnemen en je veel tijd en onzekerheid besparen. Misschien vraag je jezelf nog het volgende af…..

Ik ben bang dat wat ik op internet voorbij zie komen misschien toch niet aan mijn wensen voldoet. Of,.. wat zeggen de beoordelingen van anderen? Hmmmm twijfel. Wie kan mij helpen met eerlijke en objectieve informatie? Onze Kroatiëexperts en Wendy, tevens ambassadrice voor Kroatië, helpen je aan de hand van een aantal vragen op weg – letterlijk en figuurlijk.

We helpen je aan de hand van je gewenste reisperiode, reisduur, indicatie budget en reiswensen en kunnen daarmee bepalen wat de beste reis/bestemming voor je is!

Let op!
Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail, controleer hiervoor ook jouw ongewenste e-mail of spambox. Markeer onze e-mail als gewenst zodat toekomstige mail direct goed aankomt.

Naam*

Telefoon*

E-mail*

*graag invullen

Totaal aantal deelnemers

*leeftijd bij vertrek i.v.m. kinderkorting voor kinderen. Leeftijd bij vertrek is bepalend voor kinderkorting.

Gewenste reisperiode (datum) en reisduur (aantal overnachtingen):*

 

Gewenste vervoerswijze: Vliegtuig i.c.m. huurauto/ Eigen auto/Motor

Offerte voor autohuur?

Je wilt graag een goed reisadvies daarom willen we je vragen om jouw wensen zo duidelijk mogelijk te schetsen. Focus vooral op wat je wilt doen tijdens je vakantie, denk daarbij aan uitstapjes met een actief karakter, een bezoek aan één of meer Nationale Parken, wat van het cultureel erfgoed bekijken, een bijzonder museum, een leuke markt bezoeken, een boottocht enz enz. Wij zoeken voor jou de beste bestemmingen die passen bij jouw wensen. Heb je zelf al een bestemming waar je heel graag heen wilt? Dan kun je deze uiteraard ook gewoon op het formulier aangeven.

Reis op maat:
Schets jouw ideale vakantie*

Ontdekken/Ontspannen

Binnenland/Kust/Eilanden

Op hoeveel verschillende bestemmingen wil je verblijven?
Onze klanten roemen onze rustige reisprogramma’s, aangeraden wordt dan ook minimal 3-4 nachten op 1 bestemming

Activiteiten bijvoorbeeld:
Kayak/raften, cultuur,wandelen, fietsen, snokelen/duiken

Eilandhoppen?
Indien gewenst kan ook een verblijf op 1 of meer eilanden worden toegevoegd.

Laat je verder inspireren door de website

Type accommodatie:
- Villa*
- Vakantiewoning*
- Studio/Appartement
- B&B
- Hotel
- Agrotoerisme
- Combinatie van bovenstaand
- Geen voorkeur

*NB! Deze accommodaties worden zeer beperkt aangeboden voor minder dan 7 nachten, wil je toch graag één van deze 2 accommodaties in je maatwerkreis dan dien je meestal 7 nachten te boeken met aankomst/vertrek op een zaterdag of zondag.

Gewenste verzorging*:
Logies of logiesontbijt?

*Indien mogelijk

Tot slot vragen we jou naar het budget. Zonder concreet budget kunnen we geen goed reisadvies geven. Wij bieden vakanties aan in verschillende prijssegmenten. Kijk voor indicatie prijzen op onze website of andere aanbieders van rondreizen in Kroatië

Budget*:

*NB! Graag ontvangen we een indicatie van het budget, voor het hele reisgezelschap, wat je in gedachten (gereserveerd) hebt voor de overnachtingen.

Wanneer je het formulier zo volledig mogelijk invult ontvang je binnen 1 week een gratis reisadvies.

Instapklare reisroutes direct te boeken via onze website, te gekke bestemmingen. 8+ beoordeeld verblijf.

Met kortingen die kunnen oplopen van 100 tot 300 euro!

Alles goed geregeld.

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving