• Home
  • Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Ook in de toekomst blijven genieten van bijzondere vakantieplekjes…

Puur Kroatië vindt het belangrijk dat de authenticiteit blijft bewaard en dat Kroatië als bijzondere vakantiebestemmingen ook aan volgende generaties kan worden doorgegeven. Daarom voelt Puur Kroatië zich betrokken en zet zich in voor duurzaam ondernemen waarbij rekening wordt gehouden met milieu, mensen, natuur en cultuur.

Zo werken wij samen met lokale partners en accommodaties waarmee niet alleen de lokale economie gestimuleerd wordt, maar ook geprofiteerd wordt van lokale kennis. Daarnaast geeft Puur Kroatië geen brochure uit. Het aanbod wordt gecommuniceerd via de website en de reisbescheiden en facturen worden digitaal verstuurd. Beter voor het milieu en altijd het meest recente aanbod online.

Bijna alle accommodaties dragen ieder op hun eigen, unieke wijze bij aan lokaal duurzaam ondernemen.

Een hartverwarmend onthaal door de locals……

Kies voor een vakantie in het voor- en naseizoen als je niet aan schoolvakanties gebonden bent. Vanuit huis met het openbaar vervoer naar de luchthaven is een milieuvriendelijke keuze. Leuke souvenirs? Koop of neem nooit souvenirs die gemaakt zijn van beschermde dieren, planten en/of koraal. Schoon water is een kostbaar bezit. Ga er zuinig mee om en neem bijvoorbeeld een douche in plaats van een bad. Bespaar elektriciteit. Doe het licht, de airconditioning uit als je je verblijf verlaat. Geniet van zomerzon en zet de airconditioning een stand lager. Natuurliefhebber? Een uitgezette route is een garantie voor het behoud van flora en fauna.

Geniet en proef! Stimuleer op vakantie vooral de plaatselijke keuken en eet in lokale restaurantjes. Shop in de lokale winkels. Laat de auto eens wat vaker staan. Ontdek het plezier van wandelen en fietsen.

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Wat onze klanten zeggen…

  • partner-sunnycars-logo
  • ggto_logo_oranje
  • logopng8
  • partner-kroatie-bureau