Durf jij ook stilletjes weer te dromen over je volgende vakantie? Je bent niet de enige. Uit een wereldwijde enquête van Tripadvisor blijkt namelijk dat meer dan 80% van de ondervraagden al uitkijkt naar een nieuwe reis. Al zal die er wellicht anders gaan uitzien. De weg die wij reeds jaren geleden zijn ingeslagen, weg van het massatoerisme, Kroatië kleinschalig krijgt nu nog meer betekenis en een grotere rol.

Dichtbij blijven in Europa

Europa zal erg in trek zijn. Hierdoor zal zelfs een schaarste aan accommodatie ontstaan omdat het aanbod kleiner zal zijn dan de vraag.

Met eigen auto

Misschien blijft het vluchtaanbod beperkt of blijven mensen onzeker om het vliegtuig te pakken, en dus is een autovakantie volgens de enquête van Tripadvisor de manier van reizen voor dit jaar. We zien de eerste aanvragen weer binnenkomen voor een autorondreis in Kroatië. Ben jij alvast je volgende reis aan het uitstippelen (in het geval we weer mogen vertrekken)? Check onze, nog beschikbare rondreizen met kinderen. En hier een overzicht van onze autorondreizen.

Yes,…. we gaan weer van online naar offline!

Heb jij het ook zo gehad met thuis zitten, thuis hangend op de bank voor de zoveelste Netflix serie. Ook zo’n zin in een avontuurlijke en actieve vakanties? Hier vind je een aantal voorbeelden.

Weg van de massa

We moeten er rekening mee houden dat social distance voorlopig het nieuwe normaal zal zijn, en dus worden toeristen verspreid en zal verblijf in kleinschalige accommodaties toenemen.

Weg van toeristische hotspots

Deze manier van reizen en aanbod is ons niet vreemd. Ook hier zijn we al jaren geleden mee gestart en zullen meer reizigers dit jaar weg van drukke toeristenbestemmingen op zoek gaan naar kleinere, onbekende steden of regio’s om rustig te ontdekken.

Kroatië is er (bijna) klaar voor om jou als gast weer te verwelkomen.

Croatia’s natural beauty never ends

Laat een bericht achter

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving