Heb je geen idee wat je moet vragen voor jouw verjaardag, huwelijksfeest of andere leuke en blije gebeurtenis? Staat Kroatië op jouw bucket-list? Vraag een cadeaubon ter bijdrage aan jouw vakantie uit ons aanbod.

Enkele jaren geleden kregen wij, met name rond sinterklaas en de kerstdagen, steeds vaker de vraag om een cadeaubon te maken voor onze reizigers. Inmiddels hebben wij veel mensen hier gelukkig meegemaakt, want zeg nou zelf, iemand een vakantie geven of krijgen is altijd fijn.

Naast dat je voor jezelf een cadeaubon kunt vragen kun je ook jouw partner, familie of vrienden verrassen met alvast een begin voor een vakantie in Kroatië?

Geef het bedrag dat je cadeau wilt doen aan ons door en wij maken een mooie en feestelijke verrassingsdoos met de cadeaubon voor je klaar. De bon is geldig ter besteding op ons gehele aanbod en is onbeperkt geldig.

Je kunt een cadeaubon telefonisch bij ons bestellen of via info@puurkroatie.nl.  Je hebt de cadeaubon binnen enkele dagen in huis.

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving