Wendy’s bijzondere reizen

Mijn Kroatië, mijn moederland, heeft zoveel moois, zoveel bijzondere dingen te bieden die je misschien niet direct (op internet) kunt vinden. Daarom heb ik samen met mijn Kroatische vrienden bijzondere reizen voor jou samengesteld. Het zijn reizen die ik al eerder heb gemaakt. Met mijn Kroatische vrienden en met mijn gezin. Maar ook met eerdere Puur Kroatië reizigers, want ja ik kreeg ook steeds vaker de vraag van onze reizigers of ze niet eens met mij mee konden op ontdekking in Kroatië. Deze zijn als combinatie te boeken voor een speciale prijs. Voor ieder jaar hebben we slechts enkele van deze bijzondere reizen beschikbaar. Je ontvangt bij boeking tevens een reisboek over Kroatië.

Pssst, keep it secret, only tell it to your good friends

Boek je jouw reis direct via de website dan hebben we een leuk en super gaaf extraatje voor je. Wat je precies gaat zien, eten of doen, is dus nog een verrassing. Plan daarom 1 dag in je vakantie niks. Op die dag is elke ontdekking een wauw-moment, zelfs de allerkleinste.

Heb je nog vragen of wil je graag onze hulp bij het boeken? Ons team vakantiegeluk zit voor je klaar, bel +31(0)85-4018795

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving