Autorondreizen

Reis van de ene bijzondere bestemming naar de andere

Ik ben weer even in Kroatië op zoek naar mooie plekjes en bijzondere vakantieadresjes . Iedere keer geniet ik weer wanneer ik langs de opvallend lange kustlijn rij en de prachtige eilanden in de azuurblauwe Adriatische zee zie liggen. Een vakantie in Kroatië is aantrekkelijk door de grote afwisseling die het land te bieden heeft. De Kroatische kust behoort volgens velen zonder meer tot de mooiste van Europa.
Maar weet je?

In Kroatië ontdek je meer. Achter de Adriatische kust van Kroatië ligt het bijzondere en nog onontdekte binnenland, ieder jaar weer ontdek ik hier onbekende en rustieke dorpjes die verscholen liggen in valleien of achter imposante bergtoppen. En óók hier heb ik voor jou de leukste vakantieadresjes gevonden waar je als gast een hartelijke ontvangst te wachten staat.

Wil je liever vliegen?

Boek je vliegticket naar Zagreb of bijvoorbeeld Split. Boek aansluitend je huurauto. Wij raden je aan hiervoor Sunny Cars te kiezen. Zij bieden als enige autohuur all-in aan. Hierna maak je een keuze uit één van onze gepubliceerde autorondreizen. Heb je een autorondreis gevonden maar sluit deze niet aan op jouw vluchtschema? Geen enkel probleem! Al onze reizen zijn naar wens aan te passen.

Heb je nog vragen of wil je graag onze hulp bij het boeken? Wij helpen je graag verder!

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Wat onze klanten zeggen…

  • partner-sunnycars-logo
  • ggto_logo_oranje
  • logopng8
  • partner-kroatie-bureau