Acties

Het hele jaar door hebben we leuke en blije acties!

Het kan zijn dat er een actie of korting van toepassing is of dat je een actiecode, kortingscode, reisvoucher of een gratis reiskadobon hebt ontvangen waarmee je recht hebt op een korting op jouw reissom.

Wij hanteren de volgende algemene actievoorwaarden voor ALLE acties:

 • Actiecodes, kortingsvouchers, gratis reiskadobonnen en overige acties zoals bijvoorbeeld de Early Bird actie zijn alleen geldig op samengestelde reizen bij Puur Kroatië.
 • Bij het boeken van alleen losse accommodaties via onze partner Interhome/Interchalet (HHD AG) is geen korting van toepassing en kunnen de Puur Kroatië actiecodes, kortingsvouchers en kadobonnen niet gebruikt worden.
 • Er dient een minimale reissom te zijn van €250,-.
 • Actiecodes en overige kortingen zijn niet bruikbaar in combinatie met andere acties/kortingen, groepsreizen en/of reisvouchers.
 • Actiecodes, kortingsvouchers, gratis reiskadobonnen, reisvouchers zijn niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.
 • Actiecodes, kortingsvouchers, gratis reiskadobonnen, reisvouchers zijn niet inwisselbaar voor geld of waardecheques.
 • Per boeking kan maximaal 1 actiecode/ kortingscode/kortingsvoucher/reisvoucher/reiskadobon of andere actie of korting worden gebruikt.

Alle lopende acties vind je hieronder:

De corona pandemie is voor iedereen een spannende en onzekere tijd en dus ook om een reis te boeken. Toch horen we de laatste weken veel van reizigers dat ze graag weer iets willen om naar uit te kijken, je ergens op kunnen verheugen, dromen over betere tijden. We begrijpen dat maar al te goed. We hebben dat hier ook. Iets leuks, iets positiefs. Daarom bieden we je een unieke kans, door je financiële zekerheid te bieden, mét daarbij alle flexibiliteit die je op dit moment wenst.

Als je tussen 10 november 2020 en 15 januari 2021 een reis bij ons boekt, hoef je géén aanbetaling te doen.

Indien blijkt dat reizen niet mogelijk is vanwege COVID-19 bieden wij de mogelijkheid om de reis volledig kosteloos te annuleren tot 56 dagen voor de eerste aankomstdatum. Ook kun je tot 42 dagen voor vertrek kosteloos wijzigingen aanbrengen in je vertrekdatum of zelf je reisbestemming(en).

Nog even de Puur Kroatië voordelen op een rijtje:

 • We bieden kosteloze flexibiliteit, ook na boeking
 • Weg van het massatoerisme
 • Je overnacht in kleinschalige accommodaties
 • Je reist individueel
 • 100% ontzorgservice
 • 24 uur per dag bereikbaar in geval van nood
 • Lokale vertegenwoordiging voor directe hulp en assistentie

Jij kunnen uitkijken naar een mooie reis en wij datgene doen waar onze passie ligt: samen met jou  een vakantie regelen. Hieronder vind je de details rondom de voorwaarden Indien blijkt dat reizen niet mogelijk is vanwege COVID-19:

 • Deze actie geldt voor nieuwe reizen die worden geboekt tussen 10 november 2020 en 1 maart 2021;
 • De reisperiode ligt tussen 1 april 2021 en 31 oktober 2021:
 • De actie geldt voor een boeking van een pakketreis
 • Tot 56 dagen voor aankomst kosteloos annuleren.
 • Je doet géén aanbetaling bij boeking, maar betaalt je factuur 56 dagen voor aankomst, in 1 keer, de gehele factuur. Bij boeking betaal je dus niets!
 • Tot 42 dagen voor aankomst kosteloos wijzigingen aanbrengen in je vertrekdatum of je reisbestemming(en).
 • Het blijft tot 14 dagen voor vertrek mogelijk om de reis te verplaatsen, in dit geval worden enkel de daadwerkelijke kosten doorberekend + sterk gereduceerde omboekingskosten van €50 per reiziger.

Bovenstaande voorwaarden gelden alleen voor boekingen van een pakketreis gemaakt tussen 10 november 2020 en 1 maart 2021, voor reizen die plaatsvinden in de periode 01 april – 31 oktober 2021.

Wat nu als door COVID-19 de reis door Puur Kroatië niet meer kan worden uitgevoerd en je hebt een pakketreis geboekt?

Mocht je reis toch niet door kunnen gaan, dan gaan we samen met jou kijken wanneer je reis wel plaats kan vinden. Over je geld hoef je je geen zorgen te maken. Puur Kroatië is aangesloten bij de GGTO (Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators). Mocht er onverhoopt tóch een situatie ontstaan die ons bestaan in gevaar brengt, dan dekt de GGTO te allen tijde je uitgegeven reissom. We zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen en blijven actief in het bijwerken van ons beleid wanneer dat nodig is. Helaas is corona nog steeds onder ons, waar ook ter wereld. We willen hierin geen risico’s nemen. We hebben dagelijks contact met buitenlandse overheden, de Kroatische overheid, onze lokale vertegenwoordigers ter plaatse zodat we goed op de hoogte blijven van de situatie en restricties. Daarbij informeren we jou zo goed mogelijk over de situatie ter plekke. Op die manier weet je precies wat je kunt verwachten. Heb je geen pakketreis geboekt dan zijn deze aanvullende corona voorwaarden niet van toepassing maar alleen de algemene voorwaarden.

Zekerheid en flexibiliteit

Plannen voor een reis in 2021? Wacht niet te lang! Veel reizen zijn namelijk naar 2021 verplaatst en hierdoor kan de beschikbaarheid beperkt zijn. Het is dus raadzaam om op tijd te beginnen met plannen, zodat je nog een ruime keuze hebt. We staan bekend als een reislustig volkje, maar op dit moment houdt  angst en onzekerheid  van het coronavirus ons bezig. Vanzelfsprekend is het  reissentiment nu negatief. Maar dit kan omslaan zodra coronamaatregelen versoepeld worden. Dan wordt er door de gehele reisbranche een inhaalslag verwacht.  Uit een eerder gehouden enquête onder reisliefhebbers blijkt dat de wens om, als het straks allemaal weer veilig is,  ertussenuit te gaan, onverminderd groot is.

Samen met eerder genoemde flexibele voorwaarden is dit misschien wel hét beste moment om die onvergetelijke reis alvast te regelen!

Tot slot onze reisgaranties

 • VvKR/GGTO/Calamiteitenfonds

Wat houdt een Early Bird actie in?

Voor de meeste reizen geldt dat in de periode oktober tot half januari een beperkt aantal reizen voor een  speciale Early Bird actie beschikbaar is.

Op deze manier willen wij een gebaar maken naar reizigers die er als eerste bij zijn.

De Early Bird actie geldt vanaf 1 oktober 2020 tot ongeveer 15 februari 2021 en voor een maximum aantal reizen. Om gebruik te maken van de actie hoef je niets speciaals te doen.

De VIP actie geldt vanaf 15 februari 2021 tot 1 april 2021.

Let op! Soms zijn de reizen die vallen onder de Early Bird actie vroeg uitverkocht dat er alleen nog reizen voor de VIP prijs of standaard prijs beschikbaar zijn.

Reizen die vallen onder Early Bird actie en VIP actie  zijn alleen via de website te boeken.

Voordelen van Early Bird

Het grootste voordeel van vroeg je vakantie boeken is dat jij de eerste keus hebt. Als je vroeg boekt is de reis in jouw vakantieperiode vaak nog beschikbaar. Vindt jij het net zoals steeds meer reizigers ook fijn om al ver van te voren zeker te zijn van de vakantie en alles geregeld te hebben?

We horen het steeds vaker van reizigers die in een branche werken waar men ver van te voren de vakantiedagen moet doorgeven en mensen die schoolgaande kinderen hebben en afhankelijk zijn van de schoolvakanties.

Het vroeg boeken van je reis is aan te raden in de onderstaande omstandigheden:

> Je houdt niet van massatoerisme;

> Je wilt graag hulp van een expert;

> Je bent niet flexibel qua reisdagen;

> Je wilt alleen kleinschalige accommodaties;

> Je wilt geen tijd besteden aan het zoeken naar andere reis alternatieven.

 

Wat zijn de nadelen van vroeg boeken?

Of de voordelen opwegen tegen de nadelen is een keuze die je zelf moet maken. Zo kan er in de tussenliggende maanden van het boeken van je reis tot het daadwerkelijke reismoment veel veranderen. Bijvoorbeeld in je persoonlijke situatie(relatie is uit, baan verloren, ziekte/overlijden). Daarom is het verstandig om ook altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze kan in sommige gevallen uitkomst bieden.

Omdat veel van onze vakantieadresjes vaak begin maart al zijn volgeboekt zijn we gestart met Early Bird-  en VIP acties.

Iedereen weet dat er steeds meer vraag is naar:

 • kleinschalige en authentieke reizen
 • bezoeken van plekken weg van de massa
 • overnachten in een bijzondere accommodatie
 • leuke activiteiten die je individueel kunt doen of in kleine groepen
 • en eten als een ‘local’, i.p.v. in restaurants die vooral toeristische versies van gerechten op tafel zetten.

Boek je all-in huurauto via Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bij boeking via onze website ontvang je een cadeau t.w.v. € 30*

Klik HIER en pak je cadeau!

Je kunt dit cadeau ook claimen voor ALLE andere bestemmingen waar Sunny Cars huurauto’s aanbiedt.

*Het cadeau geldt alleen voor een boeking van een huurauto vanaf € 800. Het cadeau komt na jouw vakantie per post naar je toe.

Wist jij trouwens dat wij een een hele fijne samenwerking hebben met Interhome en daar profiteer jij ook van. Heb je een boeking gemaakt van € 997 of meer. Stuur een mail met je reserveringsnummer naar info@puurkroatie.nl en je ontvangt 2 weken voor je vertrekt een happy holiday box t.w.v. € 30.

Wil je meer dan alleen Kroatië of ga je net zoals wij ook ieder jaar op winterport of een weekend in een huisje in Nederland of net daarbuiten?  Met bijna 50.000 vakantiehuizen in 30 landen kun je dat hier ook boeken. En ook al ga je niet naar Kroatië, ook dan ontvang je een cadeau t.w.v. € 30.