Aanvullende Voorwaarden
ten tijde van Corona

Geen aanbetaling en flexibele voorwaarden

De corona pandemie is voor iedereen een spannende en onzekere tijd en dus ook om een reis te boeken. Toch horen we de laatste weken veel van reizigers dat ze graag weer iets willen om naar uit te kijken, je ergens op kunnen verheugen, dromen over betere tijden. We begrijpen dat maar al te goed. We hebben dat hier ook. Iets leuks, iets positiefs. Daarom bieden we je een unieke kans, door je financiële zekerheid te bieden, mét daarbij alle flexibiliteit die je op dit moment wenst.

Als je tussen 10 november 2020 en 15 maart 2021 een reis bij ons boekt, hoef je géén aanbetaling te doen.

Indien blijkt dat reizen niet mogelijk is vanwege COVID-19 bieden wij de mogelijkheid om de reis volledig kosteloos te annuleren tot 56 dagen voor de eerste aankomstdatum. Ook kun je tot 42 dagen voor vertrek kosteloos wijzigingen aanbrengen in je vertrekdatum of zelf je reisbestemming(en).

Nog even de Puur Kroatië voordelen op een rijtje:

 • We bieden kosteloze flexibiliteit, ook na boeking
 • Weg van het massatoerisme
 • Je overnacht in kleinschalige accommodaties
 • Je reist individueel
 • 100% ontzorgservice
 • 24 uur per dag bereikbaar in geval van nood
 • Lokale vertegenwoordiging voor directe hulp en assistentie.
 

Jij kunnen uitkijken naar een mooie reis en wij datgene doen waar onze passie ligt: samen met jou  een vakantie regelen. Hieronder vind je de details rondom de voorwaarden Indien blijkt dat reizen niet mogelijk is vanwege COVID-19:

 • Deze actie geldt voor nieuwe reizen die worden geboekt tussen 10 november 2020 en 15 maart 2021;
 • De reisperiode ligt tussen 1 april 2021 en 31 oktober 2021:
 • De actie geldt voor een boeking van een pakketreis
 • Tot 56 dagen voor aankomst kosteloos annuleren.
 • Je doet géén aanbetaling bij boeking, maar betaalt je factuur 56 dagen voor aankomst, in 1 keer, de gehele factuur. Bij boeking betaal je dus niets!
 • Tot 42 dagen voor aankomst kosteloos wijzigingen aanbrengen in je vertrekdatum of je reisbestemming(en).
 • Het blijft tot 14 dagen voor vertrek mogelijk om de reis te verplaatsen, in dit geval worden enkel de daadwerkelijke kosten doorberekend + sterk gereduceerde omboekingskosten van €50 per reiziger.

Bovenstaande voorwaarden gelden alleen voor boekingen van een pakketreis gemaakt tussen 10 november 2020 en 15 maart 2021, voor reizen die plaatsvinden in de periode 01 april – 31 oktober 2021.

Wat nu als door COVID-19 de reis door Puur Kroatië niet meer kan worden uitgevoerd en je hebt een pakketreis geboekt?

Mocht je reis toch niet door kunnen gaan, dan gaan we samen met jou kijken wanneer je reis wel plaats kan vinden. Over je geld hoef je je geen zorgen te maken. Puur Kroatië is aangesloten bij VZR Garant. Mocht er onverhoopt tóch een situatie ontstaan die ons bestaan in gevaar brengt, dan dekt de VZR Garant te allen tijde je uitgegeven reissom. We zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen en blijven actief in het bijwerken van ons beleid wanneer dat nodig is.

Helaas is corona nog steeds onder ons, waar ook ter wereld. We willen hierin geen risico’s nemen. We hebben dagelijks contact met buitenlandse overheden, de Kroatische overheid, onze lokale vertegenwoordigers ter plaatse zodat we goed op de hoogte blijven van de situatie en restricties. Daarbij informeren we jou zo goed mogelijk over de situatie ter plekke. Op die manier weet je precies wat je kunt verwachten. Heb je geen pakketreis geboekt dan zijn deze aanvullende corona voorwaarden niet van toepassing maar alleen de algemene voorwaarden.

Zekerheid en flexibiliteit

Plannen voor een reis in 2021? Wacht niet te lang! Veel reizen zijn namelijk naar 2021 verplaatst en hierdoor kan de beschikbaarheid beperkt zijn. Het is dus raadzaam om op tijd te beginnen met plannen, zodat je nog een ruime keuze hebt. We staan bekend als een reislustig volkje, maar op dit moment houdt  angst en onzekerheid  van het coronavirus ons bezig. Vanzelfsprekend is het  reissentiment nu negatief. Maar dit kan omslaan zodra coronamaatregelen versoepeld worden. Dan wordt er door de gehele reisbranche een inhaalslag verwacht. Uit een eerder gehouden enquête onder reisliefhebbers blijkt dat de wens om, als het straks allemaal weer veilig is,  ertussenuit te gaan, onverminderd groot is.

Samen met eerder genoemde flexibele voorwaarden is dit misschien wel hét beste moment om die onvergetelijke reis alvast te regelen!

Tot slot onze reisgaranties